Dragan Bjelogrlić: “Otišao je rano. Mogli smo još malo da se družimo i radimo. Mnogo će mi nedostajati. Zbogom, Gigo moj.”

Intervju

Dragan Bjelogrlić – foto: Printskrin/ prva.rs

Dragan Bjelogrlić je s pokojnim Markom Nikolićem više puta sarađivao od samog početka svoje karijere, pa sve do poslednjih projekata – serija “Senke nad Balkanom” i “Žigosani u reketu”. O svom glumačkom ocu piše za Kurir s mnogo tuge i jakih emocija.

“U filmu “Boško Buha” Marko Nikolić je igrao našeg komandanta, koga smo svi zvali “ćale“. U “Boljem životu” igrao mi je ćaleta, legendarnog Gigu. Kad smo snimali “Senke“, pričali smo dugo kako je odnos Bobe i Gige nešto najlepše što smo i ja i on napravili u svojim glumačkim kreacijama. Kad god bismo se sreli, udario bi me blago po potiljku, kao Giga Bobu”, napisao je glumac i dodao:

“Bio je moj glumački ćale. Bio je divan, topao čovek, lepo je pevao, svirao gitaru, više voleo da priča o pecanju nego o glumi, voleo je žene i žene su volele njega. U svim mojim rediteljskim projektima ostvario je divne uloge. Otišao je rano. Mogli smo još malo da se družimo i radimo. Mnogo će mi nedostajati.”

“Zbogom, Gigo moj.”

Kolege se opraštaju od Marka Nikolića: Zbogom, Gigo, hvala za sve

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Dragan Bjelogrlić: “Otišao je rano. Mogli smo još malo da se družimo i radimo. Mnogo će mi nedostajati. Zbogom, Gigo moj.”"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.