Dragan Marković Palma se šokirao kada je video SEMAFOR u Beču

Intervju

foto: Tanjug/Jaroslav pap

Predsednika Jedinstvene Srbije i predsednika Poslaničke grupe srpsko – austrijskog prijateljstva u Skupštini Srbije Dragana Markovića Palmu, danas je u Beču primio zamenik gradonačelnika Beča i potpredsednik Slobodarske partije Austrije, Johan Gudenus, a lider Jedinstvene Srbije je u glavnom gradu Austrije doživeo šok, kada je na semaforu video sliku dva muškarca.

“Danas kada sam na jednom pešačkom prelazu u centru Beča hteo da pređem ulicu, video sam na semaforu oznaku za dva muškarca, a ne muškarca i žene ili porodice. Tada nisam hteo tu da pređem ulicu, a na sledećem semaforu je bilo isto, pa sam otišao u sporednu uilcu da bih došao ovde. Vi znate naš stav o tom pitanju i ne znam da li ste takav semafor u Beču napravili za sve turiste koji dođu ili samo za “evropejce”” upitao je svog domaćina Marković.

[adsenseyu5]

Gudenus je odgovorio da su takve semafore postavila sadašnja gradska vlast u Beču.

“Ova crveno zelena koalicija, koja je još na vlasti u Beču je napravila takve semafore. Oni su radili slične stvari i zadužili Beč za 7 milijardi evra. Dali su 600 miliona evra samo za migrante. 2020 godine će biti izbori za grad Beč i tada ćemo promeniti tu politiku” rekao je Gudenus.

[adsenseyu1]

Marković je Gudenusu poklonio značku sa srpskom i austrijskom zastavom, u znak prijateljstva između dve stranke i dve države.

U srpskoj delegaciji bili su i narodni poslanici Dragomir Karić i Đorđe Kosanić, zatim ugledni privrednik Simon Karić sin Dragomira Karića, vlasnik fabrike aviona iz Kraljeva Milorad Matić, koji proizvodnju seli u Jagodinu, kao i političari i privrednici iz Jagodine.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Dragan Marković Palma se šokirao kada je video SEMAFOR u Beču"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.