Džon Lir tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mesecu – VIDEO

Fenomen

foto-ilustracija: pixabay.com

U najnovijim javnim istupima Džon Lir tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mesecu i pokazao neverovatne fotografije za koje kaže da jasno pokazuju veštačke strukture i građevine.

Tvrdi da već u ovom trenutku na Mesecu živi 250 miliona ljudi!

Amaterski astronomi snimili su nešto što podseća na hologramsku projekciju na površini Meseca. Je li ona iskorišćena za skrivanje struktura, baš kao u neuspešnoj Marvelovoj TV-seriji “Inhumans”, čija se prva i poslednja sezona završila pre nekoliko dana? Koji bi drugi razlog bio za hologramsko projektovanje i za razmeštanje kratera!?

[adsenseyu5]

Ljudi su na Mesec otišli, najverovatnije, tokom 40-ih i 50-ih godina prošlog veka koristeći se Teslinom antigravitacijskom letelicom.

– Ne mogu to dokazati jer bih već bio mrtav, ali to je logično jer na šta bi drugo američka vlada mogla upumpati tolike milijarde dolara u Teslina istraživanja – tvrdi Lir.

Na snimku se mogu videti fotografije snimljene iz opservatorije Jerks 1946. godine. One pokazuju veliku eksploziju severozapadno od kratera Endimiona.

– Kao što znamo, dim, prašina ili para ne mogu se podizati u vakuumu. Ali, na ovim fotografijama jasno se vidi kako se dim diže u veliki oblak koji se uspravlja sa površine Meseca i širi prema vrhu njegove atmosfere. To ne bi bilo moguće da uz površinu Meseca vakuum te da ima samo šestinu Zemljine gravitacije – tvrdi Lir i dodaje da Mesečeva masa zapravo iznosi 68,71% Zemljine.

[adsenseyu1]

U svojoj knjizi “The Gravitational Force of the Sun” (Gravitaciona sila Sunca), autorka Pari Spolters razotkrila je Njutonove gravitacione zakone, a samim time i Ajnštajnovu teoriju relativnosti!

U ovom intervjuu Džon Lir objašnjava da je Mesec stvoren u Jupiteru pre 40 miliona godina, a u vreme poslednjeg ledenog doba, pre otprilike 15.000 godina, elektromagnetnim tegljačem dovučen je u orbitu Zemlje. Sve to objašnjava odakle na Mesecu toliki ogromni gradovi, civilizacije i baze.

Stanovnici Meseca jesu vanzemaljci koji donekle podsećaju na ljude. Onde ima i “sivih” (the Greys), ali oni žive ispod površine Meseca i rade u velikim laboratorijima. Ali, priča ide i dalje! Zemlja je planeta kažnjenika, tj. zatvor; a takvih planeta-zatvora ima najmanje milijardu! Štaviše, nikada nismo bili na Mesecu, Stenli Kjubrik je lažirao snimak sletanja, Isak Njutn je pogrešio u tumačenju zakona gravitacije, a svetski čelnici su pod uticajem vanzemaljskih sila.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Džon Lir tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mesecu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.