Emotivna poruka Nikoline Radunović: Živa sam zbog Siniše Mihajlovića

Pismo

Nikolina Radunović i Siniša Mihajlović – foto: AP, Facebook

Mlada Podgoričanka Nikolina Radunović poslala je emotivnu poruku srpskom fudbalskiom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 godina finansirao operaciju srca i omogućio da živi.

Mihajlović je objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi želela da u uzvrati, na način na koji može.

“Jutro, 13. jul 2019. godine… Prva vest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića – ‘Bolestan je’, kažu, ‘vodi životnu borbu’. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša – čovek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu”

“Pre 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osećam, želim, volim – a tebe možda i ponajviše”.

“Volela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Volela bih da ti mogu doći u posetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama – za još jednu tvoju pobedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje verujemo… U nadi da te neće uskratiti za svoju milost… U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola veka”, napisala je Radunovićeva.

(Skandalozno.rs, Izvor: Kurir sport)

Budite prvi sa komentarom na članku "Emotivna poruka Nikoline Radunović: Živa sam zbog Siniše Mihajlovića"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.