Evo kako da otkrijete da li vam FARMERKE stoje kako treba

Kako da odaberete farmerke

foto: pixabay.com

Previše uske, previše široke, previše zvonaste, duboke ili plitke… Zamerkama nikad kraja kada su u pitanju dobre farmerke. Ženama odabir upravo ovog komada zadaje najviše glavobolje.

Obično mršave devojke obožavaju da nose usko dok malo punije dame vole šire stvari.

[adsenseyu5]

Kako god da se okrene, farmerke je sigurno najteže kupiti. Svetski poznata modna blogerka Simon Glazin je čak kupovinu dobrog džinsa uporedila sa kupovinom kauča.

“Pronalazak savršenog para farmerki je kao kupovina kauča. Želite da ih volite zauvek, da budu udobne i da nikada ne izađu iz mode”, rekla je ona.

Osim što biste trebale da gledate da budu moderne i udobne, ima još puno detalja oko kojih treba povesti računa.

“Najbolje je da počnete od farmerki ravnih nogavica ili popularno nazvanih “skini“. Ipak, znamo da ne stoje svi modeli svim oblicima tela. Ali, nemojte da mislite da za skini farmerke nužno morate da budete mršavice.

Ovakav model može dobro da stoji i krupnijim damama ukoliko ih nađete sa visokim strukom”, dodala je blogerka.

Pored toga, žene koje imaju istaknutu ili veću zadnjicu trebale bi da izbegavaju popularne “bojfrend” modele. Umesto njih, bolje bi bilo da obuku neki uži model jer će tako zadnjica biti istaknuta na pravi način.

[adsenseyu1]

“Farmerke s dubokim strukom idealne su kada želite da izdužite figuru”, otkrila je Simon. Pitanje koje se onda samo nameće i koje zanima mnoge devojke jeste koji model je trenutno najpopularniji?

“Trenutno je najpopularniji isečeni džins koji stoji svima, i visokim i niskim devojkama”, otkrila je Glazin i dala najvažniji savet svim devojkama:

“Možda najvažniji savet kada birate farmerke jeste da obratite pažnju na položaj džepova. Džepovi koji su postavljeni visoko na sedalnom delu daće utisak bujnije pozadine.

Takođe jako je važno da kupujete farmerke vašeg broja. Ukoliko ih previše lako skidate, velike su vam”, objasnila je ona.

(Skandalozno.rs, Izvor: srbijadanas.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo kako da otkrijete da li vam FARMERKE stoje kako treba"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.