Evo kako da postanete ekspert za čitanje sudbine iz šoljice kafe

Čitajte sudbinu

Nema ko nije barem jednom prevrnuo šolju posle ispijanja kafe, a onda pogledao u šare i likove koje je talog iscrtao po njoj, evo šta neke od tih šara znače.

U unutrašnjem delu šoljice, radi lakšeg čitanja, ne sme da bude ukrasnih šara. Kafa se ispija opušteno i polako, samo s jednog ruba šoljice, držeći pritom dršku šoljice levom rukom.

Prazna šoljica mora da se tri puta okrene u smeru kazaljke na satu, kako bi se talog što bolje rasporedio po šoljici. Zatim se šoljica pokrije tanjirićem, te se s njim okrene. Ona strana šoljice s koje se ispijalo treba, i po okretanju, da ostane okrenuta prema vama.

Okrenutu šoljicu potrebno je ostaviti nekoliko minuta kako bi se talog osušio i stvorio statične simbole. Samo se jednom sme podizati šoljica, kako bi se proverila osušenost taloga. Gata se samo iz prve popijene šoljice.

I dok u početku figure u šoljici mogu da izgledaju haotično, kroz praksu, u ovom vidu predviđanja, značenja će se sama „otvarati“, pa će osobi koja gata prikazi biti sve jasniji.

 [adsenseyu1]

A-Č

ALIGATOR – opasnost; tajni neprijatelji.
ANĐEO – dobre vesti; radosno iznenađenje; sreća na putu ili u kući; zaštita.
AUTOMOBIL – sreća u započetim poslovima, poseta, putovanje; neočekivane promene na dobrobit okoline; ako je okrenut prema dnu šoljice, a ispred njega stoji osoba, javlja nesreću.
AVION – iznenadno duže putovanje, sreća, napredak, primanje vesti, nenadani poklon; ako je prepolovljen, nesreća.
BAKA – žalost u kući.
BALON – kratkotrajne neprilike, idalizacija neke situacije ili osobe; budite oprezni; preuveličavanje ozbiljnosti situacije.
BAŠTA – veselo društvo.
BEBA – ako je na dnu šoljice znači manje probleme; više beba je iznenadni neuspeh; rođenje deteta predviđa nove početke, ali i situaciju čiji razvoj treba kontrolisati.
BIČ – energija; seksualnost; aktivnost; moguća agresija, ogovaranje.
BIK – delujte samostalno; ženi javlja nasrtljivo udvaranje, a muškarcu svađu s prijateljicom.
BRDO – uspeh posle teškoća i napornog rada; više brda znače prepreke na putu do cilja.

[adsenseyu1]

CIPELA – novosti ili novi počeci; promena na bolje; odlazak na put ili dolazak nekog gosta; muška cipela najavljuje uspešno putovanje; a ženska, gosta u kući.
CRKVA – ceremonija; duhovni preobražaj; bolest ili vanredno napredovanje u svemu
CRV – brige kroz posao, propali planovi, zastoj u aktivnostima, raspad posla, prezir, svađa.
CVEĆE – novčani dobitak; samo jedan cvet znači da će vam se ostvariti želja, čast
ČAMAC – ostvarenje planova, pozitivan ishod, ali s kašnjenjem; nenadani dobitak, bogatstvo; znak zaštite; poseta prijatelja.
ČARAPA – ogovaranje.
ČAŠA – zdravstveni problemi, poseta doktoru; postojanost, sigurnost; novo prijateljstvo.
ČEŠALJ – veliki gubitak, vest o nekoj nesreći, oprez u blizini doma.
ČIZMA – zaštita od bola i nesreće; pomoć od nepoznate osobe;
ČOVEK – poseta; ako je jasna uspravna figura u blizini drške, doći će gost tamne kose, a ako je zamagljena ili svetlosmeđa figura imaće svetlu kosu; ako ima ispruženu ruku, doneće vam dar; ako je go, znak je neispunjenog obećanja, sramote ili neprijatnosti.

(skandalozno.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo kako da postanete ekspert za čitanje sudbine iz šoljice kafe"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.