Evo kako da usmerite i zadržite novac u svom domu

VIP ili ne?

foto: pixabay.com

Sledećih nekoliko saveta će pomoći, tvrde feng šui stručnjaci, da energija novca brže potiče kroz vaš dom.

1. Koristite žive boje u delovima stana u kojima obavljate najčešće poslove koje imaju veze s finansijama. Feng šui majstori uvek naglase „područje novca“ bojama i to zelenom i ljubičastom. zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo. U kuhinji, nađite mesta za činiju sa grožđem – idealno je pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamenite prirodno nekom lepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.

2. Pažljivo rukovanje novcem je glavni savet u feng šui filozofiji. Mnogi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili ostavljaju na raznim mestima po kući. Kad počnete da zapostavljate novac, i on će početi da zapostavlja vas. Zato vodite računa da su vam priznanice uvek lepo složene, spakujte kućne račune u lepe koverte ili plastične futrole u živim bojama. Držite ih na levoj strani pisaćeg stola, gde je vaše mesto novca u radnom prostoru.

3. Novac je vrsta energije, a važno je ne samo da je imamo već i da protiče kroz naš život. Ako nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete da poklonite drugima malo svog vremena ili pažnje. A okean se sastoji od hiljada kapi, zapamtite. Zato svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome šta biste mogli da poklonite drugima. Bogatstvo nije uvek u tome da dobijemo ili imamo više, već da nađemo i pozitivnu stranu u onome što već imamo.

Kako budete osećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više novca ali i osećaja zadovoljstva.

(Skandalozno.rs, Izvor: lepaisrecna.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo kako da usmerite i zadržite novac u svom domu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.