Evo šta vam numerologija predviđa za ovo leto

Otkrijte značenje

Numerologija se bavi brojevima i uticaju njihovih vibracija koje prožimaju svaki aspekt našeg svakodnevnog života. Pogledajte šta nas čeka ovog leta.

Jun
Jun je ove godine u znaku broja 5 i generalno može da donese promene i to uglavnom na emotivnom planu, ali samo ako ste spremni. Pokušajte da ostanete koncentrisani na svoje ciljeve i nemojte previše da sanjarite. Vreme je da dopustite sebi da se oslobodite nekih tereta koje nosite još od početka godine.

Jul
Mesec koji je pred nama, jul, predstavlja vibraciju broja 6. Iako je to za mnoge vreme kada idu na godišnje odmore, trebalo bi tokom ovog meseca malo više da mislimo na druge. Slušajte svoju intuiciju, naročito ženske osobe. To vam može pomoći u pogledu finansijske nezavisnosti. Bićete više osetljivi nego inače, ali to možete iskoristiti da preispitate sebe, šta tačno želite i da više težite ka harmoniji i skladu.

Avgust
Tokom avgusta 2015. godine sve je u znaku duple osmice, što je karmički broj 16. Ovog meseca osetljive osobe bi trebalo da se povuku u mirnije okruženje, jer će karmički uticaji biti u porastu. Nemojte u ovom periodu nikome pozajmljivati novac. Okrenite se sebi, svojim potrebama, ako treba, zadovoljite svoj ego i ostvarite neke davnašnje želje.

Energetske vibracije broja 16 biće veoma značajne za sve osobe koje se bave astrologijom, numerologijom i tarotom.

(žena blic)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo šta vam numerologija predviđa za ovo leto"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.