Evo šta vam prognozira kineski horoskop za novembar

znak

U novembru 2014. godine pun Mesec donosi ljubav i sigurnost. Svinjama će se ispuniti želja, Majmunima novembar poručuje da ne brzaju, a Zmijama da ne žive u prošlosti, jer se uskoro može pojaviti neko veoma poseban…

Pacov 

Ovog novembra ste vrlo dopadljivi, dosta koketirate, ali ste i u poziciji kada lako možete pogrešiti u proceni između prijateljstva i ljubavi. Trudite da ne reagujete ishitreno, mislite o svojim postupcima i njihovijm posledicama. Na poslovnom planu ovog meseca dajte sve od sebe, i ne propustite priliku za napretkom koji vas iščekuje.

Bivo

Pun Mesec će baciti svoju svetlost na toplinu i harmoniju vaših bitnih veza početkom novembra, a Mesečeve mene bi mogle da vam budu od velike pomoći ukoliko tragate za ljubavlju. Ulazite u period kada ćete morati da date sve od sebe, posebno na poslovnom planu.

Tigar

Iskoristite mogućnosti koje će vam se ovog meseca ukazati. Na ljubavnom planu, imate priliku da se zaista posvetite dragoj osobi, a rezultati će i za vas biti iznenađujujući. Na profesionalnom planu očekuju vas velike promene, a neočekivani razvoj događaja preneće se s i u sledeći mesec.

Zec

Osećaj zbunjenosti koji vas već dugo prati najzad prestaje ovog meseca. Pun mesec zasijaće i na vašu ljubav, i učiniti da se osećate sigurno. Ukoliko tek tražite onog posebnog, znajte da određeni nepovoljan početak može zapravo biti početak nečega velikog, i dobrog. Na poslovnom planu razmišljaćete o tome koji je vaš sledeći, logičan postupak. Trudite se da ne oklevate, i ako vam se nešto ne dopada – jednostavno recite to.

Zmaj 

Vreme je da naučite da ne treba uvek ući u “odbrambeni gard” kad god ste u važnoj situaciji “oči u oči”. Prestanite da se branite i naučite da se izvinjavate, a tenzija će polako nestajati. U periodu punog Meseca računajte na jednog prijatelja i poznanstvo koje će vam on omogućiti. Inače, pravite jake i velike korake na poslovnoj sceni, i vaši snovi se ostvaruju finim tokom.

Zmija 

Zvezdani novembar je stigao. Uspomene stečene pod ovim punim mesecom ljubavi čuvaćete dugo u slatkom paćenju. Neke veze se ne mogu ponoviti niti zameniti, ali novine su i bolje i zanimljivije, te ne živite u prošlosti. Neko će vas ovog meseca oboriti sa nogu. Možda to neće biti nešto što će trajati zauvek, ali će uspeti da vas usmeri da hodate u pravom smeru. Na poslovnom planu, upamtite – reći “ne” znači biti iskren prema sebi.

Konj 

Novembarski pun mesec možda probudi neki stari ljubavni plamen, ali iz toga može proizaći konflikt potrebe za slobodom i bliskosti. Razgovarajte o tome, i rešavajte problem zajedničkim snagama. Na poslovnom planu ne postoji ništa što nećete moći da uradite kada se fokusirate. Obratite pažnju i na najsitnije detalje.

Koza 

Za vas je ovaj novembar pravi mesec ljubavi – ako ste u vezi, snovi će vam biti istovetni s partnerovim a ako tražite ljubav, pun Mesec će vam doneti neophodno samopouzdanje. Zabavljajte se i družite, nemojte bežati od toga. Nemojte ništa odlagati ovog meseca, jer će vam se odugovlačenje osvetiti.

Majmun 

Ne brzajte, ne žurite. Čak i najbolje namere mogu ostaviti neočekivane posledice ukoliko brzo reagujete. Razmislite, da li vam je potrebna sva ta drama? Ukoliko tražite ljubav, prilazite joj s oprezom tokom punog Meseca ovog novembra. Inače, na poslovnom planu će vam biti pružena druga šansa, prvu ste propustiti jer niste obraćali dovoljno pažnje… Spremite se na život pun iznenađenja.

Petao 

Promenom tona ne menjate poruku koju šaljete. Kada vas neko stvarno sluša – tek tada nastaju promene, i rešavaju se problemi u komunikaciji. Pun Mesec koji je ovog novembra pun ljubavi ima iznenađenje i za vas. Možda će vam se veza učiniti platonskom, ali nećete moći da je se otresete. Takođe, vreme je na vašoj strani, zato ne žurite već polako osmislite svoj sledeći korak.

Pas

U periodu punog Meseca dosetićete se da iskoristite svoje komunikacione moći, umesto da očekujete da vam ljudi (bezuspešno) čitaju misli i tako otkriju šta je to što želite. Inače, menjanje odluke nije neodlučnost pa tako imate pravo i da se okrenete “nalevo krug” ako ste naleteli na nešto što liči na ćorsokak. Vi najbolje znate kako da za sebe pronađete pravu stvar i napravite pravi korak.

Svinja 

Ovog novembra bi vam se mogla ostvariti ljubavna želja, posebno ako želite da napravite neke pozitivne izmene. Ukoliko pak tragate za nekim posebnim, pun Mesec vam može doneti novu i veoma mističnu ljubav. Ovo je takođe period snažne mentalne energije. Možda se stvari neće odvijati dovoljno brzo, ali isplatiće se.

(lovesensa.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo šta vam prognozira kineski horoskop za novembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.