Evo šta znače NAZIVI modela FARMERKI, napisani na ENGLESKOM…

Ilustracija

foto: pixabay

Kao da već nije dovoljno teško naći pravi model farmerki, sada nas sa svih strana zasipaju i nazivi modela, ali na engleskom.

Tako ono što bi svakoj ženi s ovih prostora trebalo da olakša potragu, kod većine zapravo izaziva frustraciju.

[adsenseyu5]

Slim fit

Reč je o farmerkama sa izuzetno uzanim nogavicama koje su uglavnom plitko sečene. Sada su veoma moderne, a dobro stoje vitkim osobama koje imaju tanane noge. Ako ne spadate u takve, možete da ih nosite uz tunike ili dugačke košulje koje dosežu do pola butine, uz tanki kaiš labavo privezan na struku.

I štikle su dobrodošle. Muškarci ih nose uz patike koje nisu klasično sportske, i uz jednostavne jednobojne duboke cipele.

Boot cut

Ovaj model dobro stoji većini. Nogavice su nešto šire pri dnu, ali kad ih obučete, izgledaju kao da su ravne. Većini žena dobro pristaju, izdužuju figuru, a odlično idu i uz ravnu obuću i uz štikle.

Nose se uz jednostavne majice, karirane košulje, leti uz bele majice bez rukava, takozvane potkošulje.

[adsenseyu1]

Straight fit

Najpopularnije su, jer nisu ni uzane ni široke. Obično su srednje duboke i uske na bokovima. Većini dobro stoje, odlične su i uz patike i uz elegantnije kombinacije. Udobne su, pre svega.

Omiljeni model muškaraca koji se oblače klasično i koji ne bi da eksperimentišu sa krojevima.

Loose fit

Široke su, udobne, ne može se reći da dobro stoje, jer ne pokazuju figuru. Baš zato se preporučuju mršavim osobama koje žele da deluju punije, ali isto tako i ženama koje imaju jači donji deo.

Nose su u svakodnevnim kombinacijama, čak i uz štikle. Uglavnom se nose na kukovima.Muškarci mogu da ih kombinuju i uz elegantne cipele i sakoe.

[adsenseyu1]

Bellbottom

Imaju nogavice koje se šire od kolena do donje ivice. Idealne su za osobe prosečne visine, nikako za niže, osim ako se ne nose uz veoma visoke štikle. Najviše liče na ponovo popularne zvoncare.

Možete da ih nosite i uz sportsku i uz obuću sa štiklom. Ako se odlučite za sandale ili cipele sa štiklom neka bude glomazna. Nose ih mlađi muškarci u neobaveznim, dnevnim kombinacijama.

Bolje idu uz patike nego uz cipele.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs / Žena)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo šta znače NAZIVI modela FARMERKI, napisani na ENGLESKOM…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.