Evo top liste horoskopskih “čudaka”, od najmanjih, do najvećih

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Svi mi imamo neku svoju jedinstvenu crtu, ali horoskop nas uči da su neki znaci, jednostavno, mnogo podložniji da ih drugi vide kao prave čudake.

Evo top liste horoskopskih “čudaka”, od najmanjih, do najvećih.

12) STRELAC: Oni su najmanje čudni zato što se lako prilagođavaju. Poput kameleona se uklapaju u svako društvo i odgovaraju svima. Izuzetno su snalažljivi.

11) OVAN: Oni mrze kada ih nazovete čudnim, a osobina koju ističu u prvi plan je samopouzdanje. Važno im je da se istaknu, a vremena za ekscentričnost nemaju. Umeju i da se zabave, ali više vole ozbiljnost.

[adsenseyu5]

10) LAV: Lavovi “čudne” osobine smatraju nezrelim, kraljevi su drame i pravi individualci. U prvi plan ističu da su svoji, ali za njih to nema značenje izdvajanja iz mase. Vole da ih smatraju samopouzdanim i ponosnim osobama.

9) RAK: Rakovi su izuzetno skeptični i sumnjaju u sve, bilo da je reč o dobrom prijateljstvu, hrani ili nekom novom mestu. Zbog toga propuštaju mnogo dobrih stvari.

8) JARAC: Nisu baš čudni, ali imaju sa svima odnos koji čini da deluju tako. Pritom su potpuno iskreni, ali ta iskrenost ume da odvede priču u bizarnom pravcu.

7) VAGA: Ovaj znak sve radi na svoju ruku i to onako kako želi. Mnogima se to može učiniti čudnim, ali ne i vagama. Za mišljenja drugih ne mare i ponekad se trude da izbegnu tuđu pažnju.

6) DEVICA: Dobro skrivaju svoje neobične postupke jer žele da drugima deluju prihvatljivo. Device ćete razotkriti tek kada ih dobro upoznate, a onda će vam biti jasno da su vrlo opsesivne, metodične i analitične oko svega.

5) BIK: Ovaj znak je često prikriveni čudak. Njegova posebnost je izražena u dnevnoj rutini, kada se sve mora činiti na određen način. Naravno, ako ih pitate zašto nešto čine na taj način, neće im biti jasno o čemu pričate.

4) BLIZANCI: Oni su malo paranoični i pokušaće da sve što je ludo predstave normalnim. Njihova čudna strana se retko vidi, a oni koji znaju za nju već su se navikli i prihvatili je. U jednom trenutku blizanci mogu pričati o svemu i svačemu, dok već u drugom mogu da se zatvore u sebe. To se dešava kada se sete nečeg iz prošlosti.

[adsenseyu1]

3) RIBE: Ovo je tip osobe sa glavom u oblacima, koja apsolutno nema pojma šta se oko nje događa. Poput blizanaca, imaju dve strane, što dodatno utiče na njihovo čudno ponašanje. To što ga često nisu svesne ponekad može biti krajnje simpatično. Mada je pomalo iritantno to što su ponekad previše zaokupljene svojim željama.

2) ŠKORPIJA: Retko ko može shvatiti škorpijinu čudnu prirodu i zato ih mnogi ne podnose. Ipak, Škorpija će pokušati da vas ubedi da je normalna, iako će teško odoleti nepotrebnim raspravama u kojima uživa. Uprkos svemu, ljudi u ovom znaku mogu da se uklope u svako društvo.

1) VODOLIJA: Čudni su i to obožavaju kod sebe. Jednostavno, vodolije su takve i ne stide se svoje individualnosti, a najmanja im je briga ako ih drugi gledaju popreko. Doduše, svi su već navikli na njihovu ekscentričnost i način razumevanja sveta, pa i ne moraju mnogo da objašnjavaju.

(Skandalozno.rs, Izvor: srbijadanas.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Evo top liste horoskopskih “čudaka”, od najmanjih, do najvećih"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.