FBI evakuisao opservatoriju: Pronašli dokaz o vanzemaljcima?

Zvezde padalice

Svemir – foto: pixabay.com

Federalni istražni biro zatvorio je “Sanspot opservatoriju” u Novom Meksiku, a teoretičari zavere preplavili su internet komentarima da su jedini razlog tome niko drugi do vanzemaljci.

Tvrde da je FBI to učinio u takvoj brzini da ni jedan drugi razlog ne može da bude u pitanju, te da to samo znači da su otkrili nešto o vanzemaljcima, piše Independent.

Navodi se da je zatvaranje ove opservatorije navelo da se brojni korisnici interneta zapitaju da li su istraživači otkrili nešto što nisu smeli, a jedan “istaknuti Jutjub kanal” spekuliše da je opservatorija slučajno primetila leteći tanjir.

Asocijacija univerziteta za astronomska istraživanja navodi da je “reč o sigurnosnim problemima u opservatoriji u Novom Meksiku” i da je odlučeno da se privremeno napusti objekat kao mera predostrožnosti, navela je opservatorija na Fejsbuku.

Dodali su i da sarađuju sa odgovarajućim organima vlasti, ali da u ovom trenutku ne mogu da daju detaljnije informacije.

“Nadamo se da će posetioci moći da nas posete u narednim danima”, naveli su iz Opservatorije na Instagramu, a jedan korisnik te društvene mreže im je napisao:

“Zašto nam jednostavno ne kažete o čemu se radi”.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net)

Budite prvi sa komentarom na članku "FBI evakuisao opservatoriju: Pronašli dokaz o vanzemaljcima?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.