Feng šui: Dobro odabrani sapun može da reši lične probleme

Higijena

Čudno ali istinito – svaka sitnica može mnogo da znači. Pronađen novčić na putu, na primer, može da postane moćna novčana amajlija. Dobro odabrani sapun može da reši lične probleme.

Mada, ako vi već dobro poznajete Feng Šui, ova izjava za vas neće delovati šokantno. Zaista, sve ima svoju energiju i nekako utiče na nas i na događaje u našim životima.

Zašto sapun može da pomogne u rešavanju ličnih problema? A ne pasta za zube ili lak za kosu? Odgovor je očigledan. Svaki dan (najmanje jednom) koristimo ovaj predmet higijene. Sapunom čistimo kožu, a sa njom čisti se i naša energija.

Osnovni principi Feng Šuija bazirani su na čistoći u kući. Jednako važna i čistota tela, jer svako od nas poseduje energetsko polje ili auru, koju je neophodno čistiti.

Svako zna za postojanje aure, koju je neophodno čuvati od uroka. Voda je majka svega što je živo. Poseduje veliku moć u pročišćavanju svega. Međutim, njena moć nije bezgranična, a u nekim slučajevima ima potrebu za „pomoćnikom“.

Dakle, sapunom. Zasigurno većina vas nikad nije razmišljala a o tome koji sapun treba koristitii – koji na vas deluje blagotvorno. Najviše na šta su mnogi obraćali pažnju jeste činjenica da li isušuje kožu ili ne. Ali, pošto je reč o Feng Šuiju, treba da obratite pažnju na sledeće detalje:

Kada kupujete sapun – obratite pažnju na sastav. Sapun treba da bude maksimalno prirodan, da se sastoji od čvrstog organskog ulja sa dodatkom prirodnih aroma i mirisa – to je ono sto je vama potrebno.

Ali najbolje je da takav domaći sapun napravite sami, jer njegovim stvaranjem svi vaši problemi biće „oprani“.

(skandalozno.rs, uspesnazena.com)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Feng šui: Dobro odabrani sapun može da reši lične probleme"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.