Feng šui: Evo kako da privučete ljubav u svoj život

Ilustracijafoto: pixabay.com

Energija ljubavi je poput sunčeve, svima nam je potrebna.

S obzirom na to da nam je feng šui odličan saveznik u kreiranju pozitivne atmosfere u domu i privlačenja bogatstva u život, zašto da ne iskoristite 3 odlična saveta i privučete ljubav.

Pre nego što poslušate i primenite ove saveta, feng šui učitelji savetuju da je potrebno pre svega da volite sebe i brinete o svojim emocionalnim potrebama.

Tek kada ispunite ove uslove, možete kreirati pozitivnu energiju u domu koji će privući i energiju ljubavi – prenosi Lisa.rs.

[adsenseyu5]

Savet 1

Pretvorite svoju sobu u mesto koje će zračiti pozitivnom energijom i romantičnom atmosferom. Kakav je krevet u kome spavate, a u kojoj su boji zidovi u sobi?

Čak iako ste sami uredite spavaći kutak u bojama ljubavi za dve sobe. Energija iznad kreveta treba biti jaka i balansirana. Postavite noćne stočiće sa obe strane ili napravite lepo uzglavlje.

Savet 2

Pretvorite kupatilo u spa prostor koje će privući energiju ljubavi. Dosta ljudi ne obraća pažnju na kupatilu i ova prostorija zadnja čeka na uređenje. Međutim, po feng šuiju i te kako je važno da ova prostorija bude uredna i sređena kako bi blagostanje i ljubav vladali vašim životom.

Kupatilo najčešće koristimo da očistimo telo, al i dušu kako tvrde feng šui učitelji. Zato uredno i lepo kupatilo prijatno za korišćenje poput spa centra doneće vašem telu i duši dobru energiju. Ukoliko zračite pozitivnom energijom lakše ćete privući srodnu dušu u svoj život.

[adsenseyu1]

Savet 3

Ispunite dom detaljima koji po feng šuiju donose sreću i blagostaje u dom. Naravno, neće samo pomoći ako mandarinsku patku postavite na pravo mesto, ali će ovaj predmet svkako doneti pozitivnu energiju u vaš dom, a samim tim i u život. Romantična slika koja asocira na ljubav, ružičasti kristali i crvena sveća doprineće pozitivnoj atmosferi u kojoj ćete se osećati blaženo, voljeno i sigurno.

(Skandalozno.rs, Izvor: lisa.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Feng šui: Evo kako da privučete ljubav u svoj život"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.