Feng šui pravila za pun novčanik: Evo kako ćete prizvati veliki novac u svoj dom

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Najvažniji vam je novčanik, kaže feng šui – njegova boja, oblik i način na koji se prema njemu ophodite.

Kako biste privukli novac u vaš dom ovo trebate da znate o feng šuiju i novcu.

Boja novčanika

Crna je najčešća boja novčanika i ukoliko i vi imate jedan niste ni u čemu pogrešili. Crna boja predstavlja bogatstvo i prosperitet, a ako težite napredovanju u karijeri ili privatnom biznisu crna je vaša boja za novčanik.

Crvena boja je simbol vatre i ne savetuje se kao boja novčanika jer ćete tako spaliti vašu sreću vezanu za novac.

Braon je boja kojoj trebate da se okrenete ako želite da povećate vašu ušteđevinu ili imate naviku da trošite mnogo novca. Ova boja može da vam pomogne.

Plava boja ukazuje da će novac biti potopljen jer ona simboliše vodu. Tako je teško akumulirati bogatstvo uz plavi novčanik, pa ga izbegavajte.

Roze je boja koja je rezervisana više za dame koje traže svoju bolju polovinu i sreću u vezama. Ako želite da uvećate vaš dobitak, klonite se ove boje.

Zelena predstavlja život i rast. U domu dodajte neku zelenu biljku kako biste povećali protok energije u vašem domu, a zelenim novčanikom ćete uvećati vaš prihod.

Žuta boja koja nije mnogo jaka može da privuče novac, ali će se on kratko zadržavati. Novac će vam dolaziti, ali i odlaziti uz ovu boju. Kako biste to izbegli, birajte novčanik u boji senfa ili pastelno žuti novčanik. Senf žuta će vam pomoći da uštedite novac, a pastelna će vam doneti više sreće.

Ljubičasta je veoma slična pink boji i predstavlja ljubav. Najviše pogoduje singl devojkama koje su u potrazi za partnerom, ali izbegavajte ovu boju novčanika ako ste u potrazi za bogatstvom.

Oblik novčanika

Držite se dugačkih novčanika koji ne zahtevaju presavijanje novčanica već njihovo lepo slaganje. Ako možete, izaberite neki otkačeni novčanik koji nije standardnog oblika.

Odnos prema novčaniku

Kako biste privukli novac u vaš novčanik trebate da se ophodite prema njemu sa poštovanjem. Održavajte ga čistim, nemojte u njemu čuvati račune, već ga uvek držite punim. U stanu mu nađite neko posebno mesto na kome će se on osećati obožavano. Nemojte da ga stavljate na pod, naročito ne u toalet.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/fengshuibeginner.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Feng šui pravila za pun novčanik: Evo kako ćete prizvati veliki novac u svoj dom"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.