Goran Sultanović: Verovao sam da Gaga Nikolić nikada neće umreti

Intervju

Goran Sultanović – foto: Tanjug

Jedan od od naših najpoznatijih glumaca Goran Sultanović otvorio je dušu i ispričao kako se družio sa Draganom Nikolićem verujući da Gaga nikada neće umreti.

“Otišao je i moj čovek sa kojim sam se družio… Gaga… Njegov odlazak me je baš bacio u bedak što bi rekli današni klinci… Ne mogu da gledam nijedan film gde je Gaga. Čim vidim Gagu preskačem jer kreću suze na oči. Verovao sam da Gaga Nikolić nikada neće umreti, da Gaga ne može da umre. Žao mi je što se toliko mučio. Potajno sam molio Boga da se oslobodi muka”, ispričao je Sultanović.

[adsenseyu5]

On se prisetio i kako je upoznao suprugu Ivanku sa kojom je nekoliko decenija u braku.

“Suprugu Ivanku sam upoznao u Narodnom pozorištu. Ja dolazim ovde u Abardarevu čeka me 600 devojčica a ja jurim balerinu koja neće sa mnom ni kafu da popije sa mnom. Važila za jednu od najlepših žena Beograda. Ali isplatilo se”, prisetio se Sultanović.

Među ljudima koje je poznavao mnogih danas nema. Jedan od njih je i slikar Dragan Malešević Tapi.

“Prva kola koja sam kupio je bio fića, kao i svi iz te generacije. Pošto sam daltonista milicajci se pitali kako da mi daju dozvolu kad ne razlikujem boje. Ja im reko – Isto mi je da li sam zgazio časnu sestru ili milicajca. A svuda u svetu je crveno gore, zeleno dole a žuto u sredini. Tako da sam tu imao problem, mada sam vozio jedno 7 godina bez dozvole. Dragan Malešević Tapi mi je nacrtao dozvolu ali mi nije rekao da i to mora da se produžava, pa su me onda uvatili”, ispričao je Sultanović u emisiji Balkanskom ulicom.

[adsenseyu1]

Upoznao je čak i Tita.

“Štafeta je spavala u Domu omladine 24. maja i tu su celu noć, 24 sata su nastupali pesnici, održavali se koncerti, bili su glumci… Meni je bila pripala čast da sačekam Tita kada se popne na prvi sprat u Dom omladine, da kažem – Druže Tito srećan ti rođendan… To sam vežbao mesecima. I onda kada sam ga video sam i zatrokirao… pa me on pomazio – Dobro je, nemoj da se plašiš, neću ti ništa”, kaže naš čuveni glumac.

Pričajući o starosti Goran Sultanović kaže da sad, valjda s godinama, sve više plače na dobrotu.

“Danas, kako matorim, plačem na dobrotu… Plačem kad čujem da su neka deca osvojila treće mesto iz fizike u Bankoku a niko ih nije sačekao meni krenu suze”, rekao je Sultanović.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/RTS)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Goran Sultanović: Verovao sam da Gaga Nikolić nikada neće umreti"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.