Horoskop i ljubav: Proverite zašto ste i dalje sami!

ljubav

Da li se često zapitate zašto ste i dalje sami? Znate da umete da volite, voleli biste da neđete nekog posebno, ali vam jednostavno ne polazi za rukom.

Možda niste znali, ali i horoskop može da bude uzrok zbog vašeg singl života. Pogledajte i utvrdite da li vam horoskopski znak staje na put pronalaženja idealnog partnera.

Ako ste i dalje sami, možda vam vaš horoskopski znak staje na put.

OVAN

Veoma tvrdoglava i samoživa priroda ovnova često može da zasmeta njegovom emotivnom partneru. Ovnovi moraju da smir svoj ego i da prestanu da stavljaju sebe na prvo mesto. Moraju da nauče da je kompromis ključan ako želite dugu i stabilnu veze.

BIK

Bikovi stalno razmišljaju o svom izgledu i previše su lenji kada je potrebno povratit romansu nazad u vezu. Tvrdoglavi bik takođe ima običaj da se duri i da se ljuti duže vreme, pa se svađe još više produbljuju.

BLIZANCI

Ako često varate u svojim vezama, moguće je da vas ometa vaš horoskopski znak. Zabavljanje sa osobom u znaku blizanaca može biti zbunjujuće njegovom partneru, jer se blizanci često menjaju i tako mogu da zaplaše svog partnera.

[adsenseyu1]

RAK

Rak ima običaj da previše rano u vezi pokreće temu braka i dece. Rakovi takođe imaju običaj da se previše vezuju za partnera, zbog čega mogu brzo da dosade.

LAV

Ako ste lav, verovatno se često raspravljate sa svojim partnerom, ali samo zato što vam je stalno. Međutim, partneru može da vidi samo to da ga stalno zbog nečega napadate, a to može vrlo lako da dosadi. Lav može zauvek da ostane sam ako ne shvati da je bitnije da osvoji nečije srce, a ne da stalno tera po svome i svađa se.
Lavovi imaju običaj da se svađaju i zanovetaju.

DEVICA

Device su previše stidljive i mnogo im treba vremena da nekoga pozovou na sastanak. Device takođe imaju običaj da jako brzo odustanu i nikada više ne pozovu svog partnera samo ako ih iznervira i najmanja sitnica.

VAGA

Ljubavni život vage može da bude katastrofalan ako konstantno bira partnere koji su problematični i kojima je potrebna emotivna podrška. Zapravo, vage nesvesno traže ljude koji su loši po njih, onda padaju u zamku i postaju manipulativni.

ŠKORPIJA

Škoprija ima običaj da zanoveta, zbog čega joj se veze neretko jako brzo prekidaju. Neke škorpije takođe vole da kontrolišu svog partnera, što može biti pogubno po njihovu vezu.

[adsenseyu1]

STRELAC

Ako imate previsoke standarde, onda ste defintivno pravi strelac. Naravno da zaslužujete najbolje i ne morate da se zadovoljavate bilo čim. Ali, ako odbijate svakog jer smatrate da niko nije dovoljno dobar za vas definitivno nije obećavajuće.

JARAC

Jarčevi su vrlo ljubomorni i posesivni i često sumnjaju u sebe. Nažalost, potrebno je mnogo vremena i upornosti. Partner obično postaje frustriran i doasdi mu da se bori sa jarčevim tradicionalnim vrednostima.

VODOLIJA

Vodolija ima svoje mišljenje i ne plaši se da ga iskaže. Ovo može biti zanimljivo na početku veze, ali će vremenom dovesti do konstantnih konflikta i na kraju pucanja veze.

RIBE

Da li još uvek žudite za bivšim? Onda ste prava riba, kojoj je u prirodi da se žrtvuje i kaje. Neretko se dešava i da ribe ne žele da raskinu iako su u lošoj vezi. Ribe imaju običaj da biraju partnere koji ih iskorišćavaju, zbog čega im veze naravno pucaju.

(žena.tvbest)

Budite prvi sa komentarom na članku "Horoskop i ljubav: Proverite zašto ste i dalje sami!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.