Horoskop: Ova 4 znaka nemaju sreću u ljubavi?

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Biti pošten prema sebi je prvi korak u pronalaženju kvalitetne, trajne veze. Međutim, nemojte biti suviše oštri ako vam ne ide na ovom planu, jer činjenica da ste uvek odbačeni možda ima veze sa astrologijom i horoskopskim znakom.

1. Blizanci (21. maj – 20. jun)

Osobe rođene u ovom znaku su avanturisti, zabavni i puni energije. Oni su radoznali, žele da istražuju svet i upoznaju se sa najrazličitim ljudima. Veoma su društveni i zanimljivi, zbog čega svi vole da budu u njihovom društvu. Nemaju problem da pronađu partnera, ali stvari su totalno drugačije kada dođe vreme da ih zadržati.

Stalno su u pokretu, što može kod partnera stvoriti osećaj zapostavljenosti. Hteli to da priznaju ili ne, mogu da flertuju, zbog čega druga polovina može da pati i oseća se nesiugurno.

Nakon što iscrpe početno uzbuđenje, Blizanci mogu da postanu nestabilni za partnera. Blizanci su jedan od znakova koji uvek budu ostavljeni, ali to im retko kad smeta, jer su optimisti kada je život u pitanju.

[adsenseyu5]

2. Rak (21. jun – 22. jul)

Rakovi imaju tendenciju da budu vođeni emocijama. Brzo i lako se zaljubljuju i ulaze u veze, ponekad i suviše brzo. Izuzetno ih je teško upoznati, osetljivi su i lako se uvrede posebno prilikom rasprava. Sebičnost, emocije koje teško kontrolišu i promene raspoloženja, samo su neki od razloga zbog kojih na kraju ostanu sami.

3. Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devica ima veoma metodički pristup životu, često su tako precizne da ponekad postanu dosadni svojim partnerima. Često insistiraju na detalju, teško mogu da se odvoje od svoje rutine, što ih čini teškim za život i druženje. Znaju da budu kritični, što može oštetiti njihov odnose.

[adsenseyu1]

4. Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vaga može da izgleda kao savršeni partner na početku, jer voli da bude u nečijem društvu i stvarno je posvećena onima sa kojima su u vezi. Poznato je da vage izbegavaju konflikt i trude se da budu kooperativni i pravedni. Međutim, važe za veoma oprezne osobe, konstantno želi da bude sa svojim partnerom i često se čini da nemaju svoje mišljenje.

Ukoliko se slučajno zaljubite u neki od ovih horoskopskih znakova, možda biste trebali da razmislite o osobina sa kojima nećete moći da izađete na kraj. Imajte to na umu pre nego što bude kasno i veza ode predaleko.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Horoskop: Ova 4 znaka nemaju sreću u ljubavi?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.