Horoskopski znaci se različito ponašaju u starosti

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Svako od nas stari na drugačiji način. Na to utiče tip temperamenta, karakterne osobine, jake i slabe strane.

Postoje neke opšte tendencije, koje određuju isti tip ponašanja horoskopskih znakova kada ostare.

Ovan

Ovnovi ignorišu svoje godine, žive u sadašnjem trenutku, bodri su i mladi do kraja života. U šezdesetoj nose „kožnu jaknu“, i ispoljavaju toliko energije, o čemu neki dvadesetogodišnjaci ne mogu ni sanjati.

Bik

Bikovi obožavaju hranu, pa zato s godinama mogu dobiti na kilaži. Nisu gipki ni fizički, ni psihički, ali su izdržljivi, i žive dugo.

Blizanci

Blizanci još u mladosti zadaju sebi ciljeve i dolaze do njih. Čak i u kasnim godinama nastavljaju sa radom, napredovanjem i razvijanjem.

[adsenseyu5]

Rak

Rakovi se dele na dva tipa: onaj koji nikada ne stari i onaj koji u starosti podseća na majku Terezu. Traže poštovanje, postaju prave babe i dede.

Lav

Lavovi su staloženi i zaštitnički nastrojeni. U starosti su već iskusni ljudi, spokojni su, žele biti autoritet i uzor mnogima.

Devica

Device počinju negativno da prihvataju svet oko sebe s godinama. Kritične su, nastoje da ostanu u formi, brinu o zdravlju, teže savršenstvu u svemu. U starosti su stroge, pametne, i negovane dame i gospoda.

Vaga

Vage brinu o svom izgledu, podmlađuju se i umišljaju da izgledaju mlađe, nego što to jesu.

Škorpija

Škorpije su važni i ugledni ljudi. Misle za sebe da su filozofi, da su mudri, ali su previše koncentrisani na svoje ciljeve i uverenja. Tvrdoglavi su i nametljivi.

[adsenseyu1]

Strelac

Strelci se trude da ne primećuju starost, i očekuju komplimente za izgled. Privlačnost i erotičnost zadrže i do pozne starosti.

Jarac

Jarac se rađa kao „mali starac“, mudar je i ozbiljan, odgovoran i spokojan. A onda s godinama postane veseo i detinjast.

Vodolija

Vodolije su neobično ozbiljne. S godinama mogu da postati ekscentrične, ne mare za tuđe mišljenje i nepredvidive su.

Ribe

Ribe se jako plaše starosti, zato stalno podvlače crtu da vide kakav je račun, sumiraju rezultate. Zbog preterane brige mogu živeti kraće, nego što bi inače.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs, malihoroskop.com)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Horoskopski znaci se različito ponašaju u starosti"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.