Iskoristite ga: Danas je NAJMOĆNIJI DAN koji je svanuo u poslednjih 100 godina

Simbol

foto-ilustracija: pixabay.com

Jedanaesti dan jedanaestog meseca vibracijski je svakako snažan, a kako se nalazimo u godini broja 11, ovaj 11. novembar biće najmoćniji dan koji je svanuo u poslednjih 100 godina. 1111 ili 11/11 poseduje poseban duhovni značaj, jer se veruje da je to broj duhovnog buđenja i moćnih novih početaka.

Kada često vidite 11:11 na satu ili kada ste privučeni brojem 1111, to često ukazuje na nadolazeću promenu ili buđenje koje se pojavljuje na horizontu.

Anđeli, duhovni vodiči i Svemir takođe koriste brojeve kao način povezivanja i komuniciranja s vama. 1111 obično koriste božanska bića kako bi vam pomogla da odaberete pravi smer i kako bi vam osvetleli put koji je pred vama. U numerologiji, broj jedan označava nove početke, kako navodi Mystical raven, ali kada postoji niz, poput 11. novembar (11.11), to stvara snažnu energiju za dan koji nam omogućava da se svi probudimo za novi potencijal. Iz tog razloga, 11. novembra pravo je vreme da promenite svoj život, postavite namere ili dublje kopate kako biste otkrili istinu! Nova buđenja, nove informacije i novi nivoi prosvetljenja – sve je to moguće na ovaj dan zbog ove energije.

Univerzalnu godinu broja 11 poslednji put smo doživela 2009, a pre toga 1910, tako da više od 99 odsto svetske populacije iskusi jednu ili dve Univerzalne godine vibracije broja 11 tokom svog života. U numerologiji broj 11 je “glavni broj“, što znači da ima intenzivnu/visoku vibracijsku frekvenciju i da deluje unutar eteričnih, magičnih i transcendentalnih područja stvaranja. Glavni brojevi poseduju veliki potencijal za učenje i rast i mogu doneti velike promene u vaš život. Broj 11 je, takođe, najintuitivniji broj i jasan je kanal koji vodi prema podsvesti. To je broj vođstva, moći i duhovnih istina.

Reč “Shambhala” može biti od velike pomoći za vreme prihvatanja većeg potencijala naše Univerzalne godine broja 11. Ovo je sanskrtska reč koja grubo prevedena znači “mesto mira, spokoja i sreće“. Kažu da svako od nas ima slobodu u srcima/umovima da odabere i iskusi Raj ovde na Zemlji, mestu Shambhale. Imamo mogućnost da živimo život u kojem smo ljubazni prema drugima, u kojem živimo u skladu sa Zemljom i služimo nečem većem od nas.

Naša univerzalna godina broja 11 je poziv na buđenje, poziv da se prisetimo Shambhale, da se prisetimo kako se svet lepo oseća kad doživljavamo svoje živote kroz naša srca i kako kad odlučimo da stvorimo Shambhalu u svemu što radimo – budimo najbolje u sebi i podstičemo druge da rade isto.

Ako osećate da vam je život usporen, ako se osećate bolesno i umorno od iste stare stvari, 11. novembar sigurno će vam doneti malo svežeg vazduha. Da biste iskoristili energiju 11. novembra u svoju korist, morate je aktivirati! Morate otvoriti srce energiji i poželeti dobrodošlicu vibracijama novih početaka.

(Skandalozno.rs, Izvor: atma.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Iskoristite ga: Danas je NAJMOĆNIJI DAN koji je svanuo u poslednjih 100 godina"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.