Ispovest dede Jelene Đoković: U strahu sam, bojim se da će mi opet upasti u kuću

Svađa

Jelena Đoković – foto: printskrin

Milosav Radisavljević (81), deda Jelene Đoković ispričao je šta je preživeo u noći stravične otmice koju je preživeo pre tri meseca.

Starac kaže da se i danas plaši da mu otmičari ponovo ne upadnu u kuću.

– Još ne mogu da se oporavim od otmice. Plašim se da neko ponovo ne upadne u kuću. Nikako ne mogu da se opustim, a noću mi je preteško jer se neki strah uvukao u mene – ističe Radisavljević.

Radisavljević sa unukom Jelenom Đoković – printskrin: RTS

Podsećanja radi, u julu ove godine, u sred noći, razbojnici su odveli Radisavljevića, dedu Jelene Đoković, Novakove supruge, i vezali ga za stub u njivi.

Stub se nalazi u neposrednoj blizini Doma zdravlja i okružen je kukuruzom i rastinjem, i veoma ga je teško pronaći. To govori da su razbojnici koji su Miloslava oteli odlično poznavali teren, ali i da su ga tipovali, jer nema ko nije znao Losu, kako zovu deku Jelene Đoković. Vatrogasci su u četvrtak ujutru, kada su ga pronašli, morali da iseku deo stuba i izvuku lisice kojima je bio vezan.

Policija je ubrzo uhapsila Branislava M. (36) iz Sremske Mitrovice koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju, odnosno otmice dede Jelene Đoković.

Branislav M. se sumnjiči da je upao u kuću 83-ogodišnjaka, da su ukrali mobilni telefon, 26.000 dinara iz novčanika i da su nakon toga dedu Jelene Đoković odveli od kuće i vezali za dalekovod.

Otmičari su tražili od porodice Đoković otkup od oko dva miliona evra, a prema njegovim rečima, u ovom krivičnom delu učestovao je jedan izvršilac i jedan pomagač.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ispovest dede Jelene Đoković: U strahu sam, bojim se da će mi opet upasti u kuću"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.