Ispovest Marka N. (15) iz Kikinde: Skočio sam sa 30 metara visine zbog ljubavnih problema

Holandija

foto-ilustracija: pixabay.com

Marko N. (15) iz Kikinde imao je neverovatnu sreću da preživi pad sa vrha devetospratnice u Kikindi. Ovaj dečak je 16. septembra 2018. odlučio da sebi oduzme život zbog ljubavnih jada, jer devojka sa kojom je u to vreme bio u vezi nije došla na zakazan sastanak.

– Ostao sam živ! Verujte mi, drugi novogodišnji poklon mi nije potreban. Meni je poklonjen novi život i zahvalan sam na tome. Mogu da se krećem, imam obe ruke i noge. Na neki čudesan način preživeo sam pad sa 30 metara. To je najvažnije od svega – kaže za Kurir Marko, koji je posle pada proveo 25 dana u Dečjoj bolnici u Novom Sadu.

Dečak se prisetio kobnog dana i podvukao da će 16. septembar slaviti kao drugi rođendan.

– Ne sećam se tačno trenutka skoka i pada na parkirani automobil. Sećam se da sam, kada sam došao u tu zgradu, liftom otišao do devetog sprata i da sam se provukao kroz otvor za ventilaciju i stao na ravan krov zgrade. Samo sam uzdahnuo i skočio. Nastupio je mrak. Kada sam otvorio oči, nisam znao gde se nalazim. Lekari i medicinske sestre su mi rekli da sam u Novom Sadu. Desna ruka i noga su mi bili u gipsu – priča on i priseća se emotivnog susreta sa majkom

– Susret sa njom ne mogu rečima da opišem. Odmah sam se pokajao što sam to uradio. Nepromišljeno sam postupio.

Vršnjacima savetujem da razgovaraju sa nekim ako imaju probleme, a ne da ih rešavaju na način na koji sam ja pokušao – zaključio je Marko, ističući da jedva čeka da se potpuno oporavi kako bi mogao da se vrati kik-boksu, jer mu nedostaju treninzi i takmičenja.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ispovest Marka N. (15) iz Kikinde: Skočio sam sa 30 metara visine zbog ljubavnih problema"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.