Ispovest pilota: Leteo sam u vremenu četiri godine udaljenom u budućnosti! – VIDEO

Misterija

foto-ilustracija: pixabay.com

Fotografija iz videa na kraju ovog teksta prikazuje pilote i mehaničare jedinice Ser Viktora Godara, vazduhoplovnog maršala Britanskog ratnog vazduhoplovstva.

Prilikom jednog leta 1935. godine, Godar je imao veoma neobično iskustvo, tokom koga mu se učinilo da je proletao kroz nekakav vremenski procep i neko vreme leteo u, kako će kasnije to protumačiti, u vremenu četiri godine udaljenom u budućnosti.

[adsenseyu5]

Kada je 1975. godine, kao već penzionisani pilot, objavio priču o jednoj fotografiji, koju dugo nije nikome pričao, saznalo se da let od pre četiri decenije nije bio njegov prvi susret sa onostranim.

Reč je o zvaničnoj grupnoj fotografiji njegove eskadrile iz 1919. godine, na kojoj nešto baš i nije bilo u redu.

Tačnije, na njoj se, u pozadini, pojavilo jedno lice “viška”.

Pročitajte još i ovo:

LONDON: Grobnica zaključana vekovima zapravo je VREMEPLOV za koji NIKO NEMA KLJUČ?! – VIDEO

Mehaničar Fredi Džekson poginuo je dva dana pre nego što je fotografija nastala, tako što ga je pogodio propeler aviona. A sama fotografija je nastala baš na dan kada je održana Fredijeva sahrana.

[adsenseyu1]

Njegovi drugovi iz jedinice naknadno su ispričali priču po kojoj se Džekson tada pojavio da bi se poslednji put oprostio od njih, budući da je eskadrila nedugo potom raspuštena.

(Skandalozno.rs, Izvor: b92.net)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ispovest pilota: Leteo sam u vremenu četiri godine udaljenom u budućnosti! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.