Izaberite VRATA koja vam najviše PRIVLAČE pažnju, otkrićete u kom području života vas čekaju vrlo POZITIVNI pomaci

Advertisement

Saznajte...

foto: printscreen Twitter

Izaberite vrata koja vam najviše privlače pažnju. Otkrićete u kojem području života vas čekaju vrlo pozitivni pomaci – da li je to možda u ljubavi, poslu ili u zdravlju?

Koja vrata biste izabrali?

[adsenseyu5]

1. vrata – FINANSIJE

U 2017. godini ukazaće vam se prilika za dugotrajnu finansijku sigurnost. U maju možete očekivati neku veću promenu u karijeri koja će vam obezbediti još više novca – možda će se raditi o novom poslu, unapređenju ili većoj plati.

Takođe, pronaći ćete nove načine ulaganja novca u svoju budućnost. Onima koji imaju finansijskih problema ili dugovanje – sledeća godina biće mnogo bolja, dugovi će se smanjiti ili nestati.

2. vrata – LJUBAVNA VEZA ili odnosi s porodicom i prijateljima

Sledeća godina biće za vas svojevrsno pročišćenje. Dramatično ćete poboljšati ljubavne odnose ili one vezane za porodicu i prijatelje. Ali, najpre ćete izlečiti sebe, odnosno posvetićete se ličnom rastu.

Suočićete se sa svojim strahovima, teskobom i nezdravim obrascima ponašanja. Uspećete to da rešite i pomirićete se s nekim stvarima. Čekaju vas mirniji i skladniji odnosi nego ikad pre.

[adsenseyu1]

3. vrata – ZDRAVLJE

Bićete u najboljoj formi života. Osećaćete se fantastično, imaćete puno energije i misli će vam biti bistrije. U 2017. godini čeka vas puno aktivnosti. Možda ćete više voziti bicikl, plivati, šetati po prirodi, biti intimniji s partnerom…

Osluškivaćete svoje telo i pratiti šta mu treba, a šta smeta. Moglo bi se reći da ćete tretirati svoje telo kao hram – s poštovanjem. Postaćete svesniji toga da kada se čovek ne oseća dobro. Zbog svega toga čeka vas puno zdravija i dugovečnija budućnost, piše awakeningpeople.com.

(Skandalozno.rs, Izvor: awakeningpeople.com / b92.net)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Izaberite VRATA koja vam najviše PRIVLAČE pažnju, otkrićete u kom području života vas čekaju vrlo POZITIVNI pomaci"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.