JEZIVI SNIMCI: Za ovu KUĆU važi da je NAJUKLETIJA u Americi! – VIDEO

Ilustracija

Kada se govori o ukletim mestima, često pomislimo na napuštene bolnice, zatvore i sanatorijume. Međutim, najčešće su to oronule kuće.

Stara farmerska kuća u Hinsdejlu, u američkoj državi Njujork smatra se najukletijom u tom kraju. Ne zna se kada je tačno dobila tu titulu, ali priča počinje početkom sedamdesetih kada se doselila porodica Dendi.

[adsenseyu1]

Samo nekoliko dana po dolasku, Dendijevi su počeli da proživljavaju izvesne paranormalne aktivnosti. Dobijali su jezive telefonske pozive, a ponekad bi se iz obližnje šume čuli čudni glasovi. Posle toga, počeli su da viđaju ženu u belom u kući kao i neke čudne demonske obrise u hodnicima.

I tu nije bio kraj. Kao da su duhovi postali nasilni. Jednom je lampa preletela preko sobe i pogodila jednu od ćerki. Čak je i gospodin Dendi dobio neku vrstu amnezije i nije se sećao ničega što im se događalo u kući.

[adsenseyu1]

Porodica je pozvala sveštenika u nadi da će im pomoći i pročistiti dom. Međutim, činilo se da je njegov dolazak samo dodatno razljutio zle sile koje su se nastanile u kući. Nekoliko dana vladao je mir, ali posle je postalo još gore.

Tada su Dendijevi odlučili da više neće to da trpe i odselili su se.

Od tada, kuća u Hilsdejlu postala je stecište lovaca na duhove i istraživača paranormalnog. Jedan takav ljubitelj paranormalnih aktivnosti kupio je kuću pre petnaestak godina. Njegova namera je bila da očuva kuću, ali i da otkrije šta se tu sve događalo.

Mnogi koji su proveli svega nekoliko dana u toj kući kažu da iskusili čudne stvari baš poput Dendijevih. Tako da, kući u Hinsdejlu i dalje ostaje titula najukletije u Americi.

(Skandalozno.rs, Izvor: Viralnova, foto-ilustracija: pixabay)

Budite prvi sa komentarom na članku "JEZIVI SNIMCI: Za ovu KUĆU važi da je NAJUKLETIJA u Americi! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.