Kada čujete koliko godina ima novinarka OLIVERA JOVIĆEVIĆ, zaboravićete i ko je bio gost emisije!

godine

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS UPITNIK – ZVANIČNI KANAL

Preksinoć je cela Srbija pratila emisiju “Upitnik” u kojoj je gostovao premijer Aleksandar Vučić, a njegov domaćin bila je lepa voditeljka Olivera Jovićević

Svakog utorka na Radio-televiziji Srbije, autorka i voditeljka najgledanije političke tok-šou emisije “Upitnik” Olivera Jovićević izlazi na televizijski megdan sa najuticajnijim ljudima koji kreiraju politički i društveni život u Srbiji.

[adsenseyu5]

Verovali vi ili ne – pedesetjednogodišnja novinarka (da, dobro ste pročitali, Olivera ima pedeset jednu godinu) već čitavu jednu deceniju analizira aktuelne teme i u svoju emisiju dovodi pojedine goste o kojima drugi voditelji mogu samo da sanjaju.

Nemam baš svest o tome da je prošlo deset godina otkako radim “Upitnik”. Uradila sam nekoliko dobrih emisija, a greške koje sam pravila terale su me da radim više. “Upitnik” je ogledalo vremena u kome smo kao država padali i podizali se, počev od raspada SFRJ i ratova u regionu do današnjeg vremena besparice i aktuelnih iskušenja, pred kojima je Srbija i dalje… – rekla je jednom prilikom voditeljka za magazin Hello

[adsenseyu1]

Olivera je preksinoć u svojoj emisiji ugostila, po ko zna koji put u svojoj karijeri, premijera Aleksandra Vučića, sa kojim je razgovarala o aktuelnoj temi predstojećih predsedničkih izbora, ali i brojnim reformama koje je do sada njegova vlada sprovela.

Naravno da je sve zanimalo šta premijer ima da kaže o tom pitanju, ali većini gledaoca je sigurno okupirao pažnju i Oliverin fantastični izgled.

godine

FOTO: PRINTSCREEN/YOUTUBE/RTS UPITNIK – ZVANIČNI KANAL

Međutim, lepa voditeljka nije uvek ovako izgledala, već se tokom godina podvrgla brojnim estetskim korekcijama, a zasigurno i tretmanima podmlađivanja.

(Skandalozno.rs, Izvor: Espreso.rs )

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Kada čujete koliko godina ima novinarka OLIVERA JOVIĆEVIĆ, zaboravićete i ko je bio gost emisije!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.