Kada večeras Merkur pređe u znak Lava, naši horoskopski znaci biće inspirisani da se povežu sa našim srcima

planeta

Merkur – foto: pixabay.com

Kada večeras Merkur pređe u znak Lava, naši horoskopski znaci biće inspirisani da se povežu sa našim srcima i da donesu važnu odluku koju smo toliko dugo odlagali.

Merkur je planeta komunikacije koja upravlja kanalima kao što su email, verbalna komunikacija i kako razgovaramo jedni sa drugima. U zavisnosti od znaka u kome se Merkur nalazi zavisi koliko ćemo biti inspirisani da se izrazimo jasno i glasno pred našim partnerima u ljubavnoj vezi.

Lav je vatreni znak, kralj džungle, koji nas inspiriše da osećamo stvari mnogo dublje i intenzivnije. To je znak koji pokreće naše srce i donosi nam hrabrost da napravimo konkretan potez.

Merkur u Lavu daje glas istini u našem srcu, inspiriše nas da razmišljamo o velikim stvarima. On veruje u ljubav i u ovom periodu daje nam više šansi da se izrazimo i pokažemo emocije. Ovaj prelaz dolazi na kraju ciklusa pomračenja koji je dominirao našim životom u prvih šest meseci ove godine. Ova godina je predodređena da bude godina novih početaka i novih faza u životu, pa tako dolazi do promena i u romantičnom statusu.

Kako bismo nastavili napred potrebno je da raskrstimo sa prošlošću. Isceljenje prošlosti je proces koji se nikada u potpunosti ne završava. Čini nam se da već šest meseci pokušavamo da zacelimo, ali iza toga stoji veoma važna pouka.

Mnogi od nas će sumnjati da li imaju hrabrosti da naprave korak napred i da li smo učinili dovoljno da se oporavimo i probamo opet da budemo srećni u ljubavi. Ovde nam mnogo pomaže Merkur i gura nas nazad u ljubavne vode.

Lav je životinja koja ne odustaje, on posmatra, vreba i lovi. Kada se odluči za skok nema nazad. Bićemo fokusiraniji na cilj i mislićemo pozitivnije nego inače što je odličan znak. Ovo je period koji će obeležiti pokazivanje ljubavi, želje i pravljenje planova za budućnost.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/ yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Kada večeras Merkur pređe u znak Lava, naši horoskopski znaci biće inspirisani da se povežu sa našim srcima"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.