Koji ukrasi i detalji u vašem domu PRIVLAČE negativnu energiju?

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Feng šui kao veština uređenja prostora, koristi razne ukrasne predmete kako bi se uspostavili novi energetski tokovi i preusmerila i aktivirala energija.

U tu svrhu, jedan od vrlo jednostavnih načina je da svoj dom ukrasite umetničkim slikama i predmetima koji imaju simboliku skladno načelima 5 elemenata i orijentacijom prema stranama sveta.

Preporučujem ono što je blisko vašim navikama i psihologiji, pa stoga opremite svoj prostor ukrasima i slikama koji će uneti pozitivnu energiju i vizualno podstaći ukućane da se bolje osećaju u prostoru.

[adsenseyu5]

Koji ukrasi i detalju u vašem domu privlače negativnu energiju?

U literaturi je sačuvano mnogo zapisa o tome kakvu jaku energetiku mogu imati slike.

Kada umetnik stvara sliku, on na platno prenosi vlastita osećanja. On bira temu, bira paletu boja, raspoređuje objekte na slici, tako kako se u datom trenutku sam oseća.

Zato, preko umetničkog platna, možemo videti stvarno stanje ličnosti umetnika i osetiti njegove emocije. Zato svaka slika, izaziva kod onih koji je posmatraju neku emocionalnu reakciju.

Istraživači tvrde da svaka umetnička slika deluje na raspoloženje i stanje posmatrača, čak i ako je vidi samo jedan put.

U istoriji je poznato puno primera kada su remek dela ispunjena teškom energetikom uništavala zdravlja svojim vlasnicima.

Tema nekih slika i komponenta boja deluju toliko ugnjetavajuće da se čak i njihova reprodukcija, ne preporučuje za držanje u kući.

Dakle analizirajte šta imate na svojim zidovima i ako su to motivi koji podstiču agresiju, tugu i nelagodu pa makar bili i vredni pokloni, odmah ih uklonite.

Probajte da se odnositi prema njima bez vezivanja.

[adsenseyu1]

Veliko “NE”: Maske iz afričkih plemena, bilo kakvo oružje, preparirane životinje, slonove kljove, slike i fotografije rata, tuge, agresije i nasilja, aranžmani od suvog i plastičnog cveća i sve što podseća na raspadanje i tugu – ovo odmah skinite sa zida.

(Skandalozno.rs, Izvor: monnamagazin.me)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Koji ukrasi i detalji u vašem domu PRIVLAČE negativnu energiju?"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.