Laura je imala 270 kilograma, a onda se prepolovila: Pogledajte kako izgleda danas … – VIDEO

Kilogrami

Foto: Printskrin/Youtube/TLC

Danas je neprepoznatljiva, ali promena njenog izgleda nije se svidela suprugu Džoiju koji je bio uz nju tokom trajanja rijaliti programa

Laura Perez iz američkog San Antonija imala je 270 kilograma kad se prijavila u emisiju “My 600-lb life” kako bi smršala. Dobila je želudačnu premosnicu i bila na strogoj dijeti, zahvaljujući kojoj je drastično izgubila na kilaži. Odrekla se samo jedne namirnice i sa 70 godina izgleda poput manekenke!

[adsenseyu5]

Danas je neprepoznatljiva, ali promena njenog izgleda nije se svidela suprugu Džoiju koji je bio uz nju tokom trajanja rijaliti programa.

Dok je imala 270 kilograma on je bio taj koji joj je donosio hranu i pomagao oko svega. A pomoć joj je i te kako bila potrebna, jer je sve vreme sa sobom morala da nosi bocu s kiseonikom.

DOKTOR IZ LONDONA OTKRIO NEŠTO NEVEROVATNO: Da li se od „SLOMLJENOG SRCA“ može umreti?

Kako je gubila kilograme, njihov odnos postajao je sve gori. Iako je u emisiji govorio da mu smeta što sve mora da radi umesto nje, kako je ona postajala mršavija i samostalnija, tako se on udaljavao od nje.

U prvoj je fazi izgubila 136 kilograma, a na fotografijama koje sad objavljuje na Fejsbuku je neprepoznatljiva.

[adsenseyu1]

Na fotkama nema ni njenog supruga, kojem je smetalo kad je Laura htela da se zaposli i počne da zarađuje novac.

Pogledajte video kada je Laura imala 270 kilograma:(Skandalozno.rs, Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Laura je imala 270 kilograma, a onda se prepolovila: Pogledajte kako izgleda danas … – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.