LAŽI: Ovo su najčešći MUŠKI izgovori za RASKID koji nisu imali nikakve veze s ISTINOM

Ilustracija

Kada je u pitanju raskid veze, muškarci izbegavaju direktan razgovor i sakrivaju prave razloge izlaska iz ljubavnog gnezda.

Kada muškarci raskidaju, žele izbeći dramu i često biraju izgovore kojima ne žele povrediti partnerku. Jedno britansko istraživanje u kojem su učestvovali slobodni muškarci stariji od 35 godina i s više od pet ljubavnih veza iza sebe, otkrilo je njihove najčešće izgovore za raskid koji nisu imali nikakve veze s istinom.

[adsenseyu5]

1. Nisam spreman za vezu.

Ovo može biti opravdan izgovor o nespremnosti za ozbiljnu veze jedino kada faza kratkotrajnih druženja ne preraste u nešto ozbiljnije.

Međutim, izjaviti ovo nakon što ste mesece proveli u razmeni najintimnijih trenutaka ne drži vodu.

Muškarci s ovim izgovorom često potvrđuju svoju neozbiljnost i nespremnost da se vežu.

Stručnjaci kažu da takvog muškarca treba pustiti da ode jer nema smisla ulagati trud u vezu ako je on još uvek u fazi traženja sebe.

Vaš odnos njemu je bio zabava, a izgovor o nespremnosti za vezu 44 posto muškaraca iskoristilo je kao za sebe najbezbolniju opciju raskida.

[adsenseyu1]

2. Zaslužuješ bolje od onog što ti ja mogu pružiti.

Kako bi iz veze izašli čistog obraza, muškarci su spremni sebe staviti u poziciju žrtve pa će tako kao izgovor za raskid istaknuti kako oni partnerki ne mogu pružiti onoliko koliko zaista zaslužuje.

Situaciju raskida preokreću u priliku za novi početak voljene s drugim partnerom, a ovakav način bira 32 posto muškaraca.

3. Problem je u meni, ti si savršena.

Sposobnost da izmigolje iz veze bez prevelike drame muškarcima itekako ide od ruke posebno kada nonšalantno krivicu preuzimaju na svoja leđa.

Naravno, tu se pre svega radi o stvaranju prividnog osećaja sigurnosti u nameri da svoju partnerku ne povrede.

Izgovor “ti si super, ali ja te nisam vredan” lažni je izgovor s kojim je čak 24 posto muškaraca okončalo vezu.

[adsenseyu1]

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr, foto: pixabay)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "LAŽI: Ovo su najčešći MUŠKI izgovori za RASKID koji nisu imali nikakve veze s ISTINOM"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.