“Lepotica i zver”: Zapanjujuća istina o ljubavnoj priči koja je intrigirala svet

lepotica

Foto: Beta/AP

Monika Beluči i Vensan Kasel upoznali su se 1996. godine na snimanju filma “L’appartment“, a venčali su se tri godine kasnije. Pomalo neskladan par koji je uvek izazivao poglede javnosti objavio je razvod 2013. godine i svet je bio razočaran – i nemojte da vas to čudi jer ovo zaista nije bio konvencionalan brak.

Italijanska glumica Monika Beluči gostovala je u Beogradu prošle nedelje gde je otvorila FEST i prisustvovala premijeri filma “Na mlečnom putu“. Pojava italijanske lepotice u našem gradu izazvala je mnoge komentare, a ona je imala samo reči hvale za naš narod.

    [adsenseyu5]

Gostujući u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“ priznala je da uprkos tome što žene u društvu danas imaju drugačiju ulogu, muškarci su im i dalje najvažniji jer, kako kaže, naše srce ne može bez njih. Tom prilikom je uputila i kompliment voditelju Ivanu Ivanoviću.

Tada su se svi sa setom setili njenog bivšeg supruga Vensana Kasela. I dok jednima uopšte nije bio jasan ovaj spoj, drugima je njihova veza bila jako zanimljiva, pa ih je često krasila titula „lepotice i zveri“.

Vensan sa „ludilom“ u očima i misteriozna Monika zaista „na papiru“ ne deluju kao skladan par, realnost nas je razuverila. A kako i ne bi kada smo shvatili da je Monika zapravo vrlo liberlana supruga, a je to u jednom intervjuu od pre par godina i priznala.

  [adsenseyu1]

“Strast možete osetiti i prema najgorem čoveku kojeg ste ikada upoznali. Ali, ona nema nikakve veze sa partnerstvom. U takvom odnosu, strast ostaje, ali je važnije poverenje, poštovanje i svest da vam je muškarac lojalan ne u seksu, nego da će jedostavno biti tu za vas. To je mnogo važnije od seksualne vernosti“, rekla je tada – “Bilo bi suludo da mu tražim da mi bude veran u tom smislu kada sam ja odsutna dva meseca. Ne možete tražiti takve stvari niti kontrolisati koga viđa i šta radi. Mislim da je realnije razmišljati o kvalitetu odnosa dok smo zajedno i kako ćemo to vreme zajedno iskoristiti. Govorim o toj vrsti lojalnosti i eleganciji“

Pre šest godina kada je davala ovaj intervju bila je i dalje jako zaljubljena u svog supruga za kog se udala 1999. godine.

“Mislim da je jako seksi. Važno je imati takvo mišljenje o suprugu. Ali, Vensan je prvenstveno normalan muškarac. Nekada ga jako volim, a nekada bih ga ubila“, zaključila je.

(Skandalozno.rs, Izvor: Superzena.b92.net)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "“Lepotica i zver”: Zapanjujuća istina o ljubavnoj priči koja je intrigirala svet"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.