Ljubavni horoskop za Lavove imaće direktan uticaj na sve pripadnike Zodijaka

Životinja

foto: pixabay.com

Prelaskom Sunca u ovaj vatreni znak gde će se zadržati narednih mesec dana, ljubavni horoskop za Lavove imaće direktan uticaj na sve pripadnike Zodijaka, a ne samo na ovaj neustrašivi znak.

U astrologiji, Lav je znak koji predstavlja naša srca i strast pa ćemo u ovom periodu biti naterani da se posvetimo onome što nam je najbitnije i osećaćemo veliki pritisak da se time pozabavimo što pre. Tokom ovog leta, bićemo svedoci čak 3 pomračenja, dok će 6 planeta krenuti retrogradnim hodom. Od početka godine primetili smo mnoge promene i pokretanja jer je cilj ove godine da nas odvede tamo gde zaista pripadamo i da konačno pronađemo svoje mesto.

Put do tamo, međutim, nije lak kako smo do sada imali prilike da vidimo. Kako bismo došli do mesta na koje nas naše srce vodi, moramo da budemo svesni svega što u prošlosti nije funkcionisalo kako treba. Ove godine dosta napredujemo posebno u oblastima ličnog razvoja i veza. Za mnoge od nas ovo će biti putovanje na kome ćemo spoznati ko smo mi zaista, da ostavimo svet iza sebe i konačno srušimo zidove oko sebe kako bismo mogli da primimo sve ono o čemu smo do sada mogli samo da sanjamo.

Prvih 6 meseci su bili test. Bilo je momenata i situacija u kojima smo morali da se suprotstavimo velikim problemima i da shvatimo šta zaista ne funkcioniše kako bismo mogli da razbijemo jednom za svagda taj obrazac samouništenja koji imamo iz prošlosti.

Lav ne mari ni za šta drugo sem za ono ka čemu ga njegovo srce vuče. On veruje u sebe, svoje misli i ne okleva, posebno ne zbog mišljenja drugih ljudi. Iako ponekad mogu da se suoče sa svojim egom, oni ovo koriste u njihovu korist jer ne pridaju mnogo na značaju šta svet oko njih misli o njihovim odlukama. U suprotnm, završićemo živeći živote koje su nam drugi isplanirali.

Niko osim nas ne zna šta nas u životu ispunjava, pa čak ni oni koji nas vole. Ova sezova Lava i ljubavni horoskop za ovaj znak su drugačiji jer se dešavaju tokom sezone intenzivnog pomračenja tokom koga ćemo imati vremena da sve ono što smo naučili i planirali tokom 6 meseci sada sprovedemo u delo.

Tokom narednih 6 nedelja može nam se učiniti da se stvari menjaju veoma brzo i da će mnogi od nas biti nespremni za ono što nam dolazi. U ovim momentima trebamo da se posvetimo promenama koje se dešavaju unutar nas samih.

Lav je znak koji vlada našim srcima i dok ćemo se narednih nedelja osećati kao da smo u vrtlogu promena koje se dešavaju neverovatnom brzinom, moramo da imamo na umu da sve te promene dolaze iz srca. Osećamo neke stvari sa razlogom, osećamo se loše zbog nekih situacija i ljudi sa razlogom, a tokom vladavine Lava shvatićemo šta je vredno našeg vremena, truda i emocija.

Vreme je da prestanemo da dozvoljavamo ljudima da se mešaju u naše snove i da konačno smognemo hrabrosti da se jednom za svagda izborimo za ono što nam je najvažnije.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za Lavove imaće direktan uticaj na sve pripadnike Zodijaka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.