Ljubavni horoskop za sredu, 3. decembar

horoskop

Evo šta vam zvezde spremaju

OVAN (21.3.- 20.4.)

3.12.2014.

Ne pokazujete dobru volju u vezi sa rešavanjem problema koje imate u odnosima sa stalnim partnerom ali on kao da nije preterano zainteresovan da se situacija između vas dvoje reši, naročito ako ste duže u vezi ili braku ili ignoriše vaše napore da bi vam time nešto dao na znanje da se ne slaže sa vama po nekom bitnom pitanju.


BIK (21.4.-21.5.)

3.12.2014.

Moguć odlazak na kraći put gde možete sresti nekog ko će vas fascinirati. Ako se radi o strancu, dobićete priliku da se bolje upoznate sa Škorpijom ili Rakom.Želite da se pomirite sa Lavom koji  je više puta uspevao da vas izbaci iz takta ali vi prelazite preko svega i trudite se da mu učinite mnogo toga po volji.Imate želju za putovanjima.


BLIZANCI (22.5.- 21.6.)

3.12.2014.

Dobijate različite informacije o nekom ko vam je drag ili vam je nekada bio veoma drag a sada niste načisto šta prema toj osobi osećate. Trudite se da sve što je negativno izbrišete i sećanja, međutim, nešto se vam ne da mira i kad tad ćete morati da se pozabavite onim što vam predstavlja glavni problem. Verujete u naklnost jenog Strelca koji je dugo tolerisao vaše greške.RAK (21.6. – 22.7.)

3.12.2014.

Ne bi trebalo da se previše angažujete oko nekog ko to ne zaslužuje, naročito ako se radi o Devici ili Škorpiji. Imaćete priliku da se sretnete u većem društvu sa osobom koja vam je veoma draga i sa kojom imate veoma komplikovan odnos. Dobijate poziv da se sretnete sa Rakom ili Vodolijom na nekom većem skupu.Tranzit Meseca  donosi nova poznanstva.


LAV (23.7.-22.8.).

3.12.2014.

Tranzit Venere čini vas veoma odlučnim u vezi sa odlukama koje se tiču vašeg ljubavnog i porodičnog života. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako događaji ne krenu onim tokom kojim biste vi želeli. Tranzit Sunca povoljno se odražava na predstavnike vašeg znaka koji su u vezi sa nekim ko ima veze sa medijima ili često putuje u inostranstvo.


DEVICA (23.8. – 22.9.)

3.12.2014.

Iskreni ste prema osobi koja vam je draga i spremni ste da joj izađete u susret ni po jednom pitanju.Osećate potrebu da nekom date na znanje šta osećate prema Lavu. Trudite se Blizancima dajete na znanje da ste spremni da mnogo toga učinite što bi im odgovaralo.Trudite se da se maksimalno posvetite rešavanju svog statusa u vezi ili braku.VAGA (23.9. – 22.10.)

3.12.2014.

Mesec u Biku može delovati na vas zbunjujuće ako se nalazite u komplikovanoj emotivnoj vezi u kojoj se ne snalazite baš najbolje. Ne želite da ulazite u raspravu sa nekim ko vam je veoma drag ali s kim u poslednje vreme nemate tako dobru komunikaciju kakvu ste nekada imali.


ŠKORPIJA (23.10.- 22.11.)

3.12.2014.

Nemojte imati previše poverenja prema onima koji vam laskaju ali nemojte ni odbijati poziv za izlazak od nekog ko vam se dopada. Tranzit Meseca preko  može doneti flert na putu ili neku avanturu koja može voditi ka ozbiljnoj vezi ili ka ozbiljnim problemima ako ste u braku ili imate partnera.Verujete da možete da osvojite poverenje jednog Lava.


STRELAC (23.11.-21.12.)

3.12.2014.

Pomalo ignorišete sve one poruke koje dobijate od partnera ili osobe koja vam je draga a koje su vam upućene na razne načine i očekujete da će se situacija rešiti sama od sebe. Slobodni  Strelci  danas mogu upoznati Raka, Lava ili Škorpiju. Mars u Jarcu  čini vas prilično neprilagodljivim i nedovoljno adaptibilnim na neke nove okolnosti u vezi koje vam ne odovaraju.


JARAC ( 22.12.-20.1.)

3.12.2014.

Prenaglašeno astrološko polje inostranstva ili druge moguće veze ili braka može doneti izvesnu tenziju u odnosima sa vama bliskim osobama,naročito ako se povede razgovor o putu. Moguće da ćete želeti da se dogovorite oko nekh bitnih pitanja, nekretnina ili vaših ličnih planova koje drugi ne odobravaju.VODOLIJA ( 21.1.-19.2.)  .

3.12.2014.

Potrebno je da se postavite mnogo odlučnije prema partneru ako mu nešto s razlogom zamerate. Uvereni ste da nešto krije od vas ili da nije tako iskren, iz nekih razloga, prema vama, ma kako se vi postavili prema njemu. Dobro se slažete sa nekim ko vam uvek pruža podršku i daje priliku da se istaknete ili da dobijete mogućnost da postanete poznati u javnosti. Ipak, ne krijete ljubomoru, teško kontrolišete osećanja.


RIBE (20.2.- 20.3.).

3.12.2014.

Spremni ste da uđete u vezu sa osobom koju poznajete preko posla ili ste je upoznali na nekom većem skupu. Imate način da Mesec u  Lavu nagoveštava početak nove veze, naročito ako idete negde u neko veće društvo. Intrigirate jednog  Blizanca ili Device deluje na vas previše stresno Imate potrebu za druženjem sa osobama sa kojima imate o čemu da pričate.

(astrozenit)

[adsenseyu1]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ljubavni horoskop za sredu, 3. decembar"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.