Makrone, da li se stidiš? Pogledajte kako srpska vojska maršira ispred Trijumfalne kapije i dalje Jelisejskim poljima – FOTO

Marširanje Parizom

Srpska vojska maršira Parizom – foto: Arhiva

Na proslavi u Parizu, a na kojoj je proslavljeno 100 godina od kraja Prvog svetskog rata, Srbija i njena junačka vojska je ponižena. Prvo podizanjem zastave lažne države Kosovo na crkvi Nort Dam, a kasnije, kao šlag na torti brukanju, došao je raspored sedenja najviših zvaničnika.

Baš ovi skandali izazvali su brojne reakcije međunarodne javnosti i medija, a sve zbog činjenice da su srpske žrtve i srpska vojska koje su bile ključne za pobedu u Prvom svetskom ratu ponižene.

Ambasador Francuske u Beogradu uputio je javno izvinjenje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Srbiji, a svaki dan izlaze nove vesti u kom Francuzi traže oprost od Srbije.

Tako je odjeknulo i pismo koje je napisao Luis Džamin, a koju je uputio predsedniku države Emanuelu Makronu. Dok čuveni “Figaro” kaže: “Za*rali smo stvar!“.

Francuski predsednik Emanuel Makron se drži po strani u procesu pomirenja na Balkanu, ocenio je francuski list Opinijon (L’ Opinion).

Baš u svetlu ovog svojevrnog skandala na internetu se pojavila fotografija na kojoj pobednička srpska vojska trijumfalno maršira ispod pariske Trijumfalne kapije i dalje Jelisejskim poljima.

Azem Vlasi: Znam zašto je Vučić tako prošao u Parizu

Ova fotografija je praćena brojnim komentarima, kao što su: “Makrone, vidiš li ovo?“, “Emanuele, da li te je sramota?” i mnogi drugi.

Bilo kako bilo, skandal je napravljen, a šteta koja je naneta teško se može nadoknaditi.

Ali vi ipak, možete uživati u sjajnim prizorima posle Prvog svetskog rata:

(Skandalozno.rs, Izvor: espreso.rs)

3 komentara na "Makrone, da li se stidiš? Pogledajte kako srpska vojska maršira ispred Trijumfalne kapije i dalje Jelisejskim poljima – FOTO"

  1. BAS JE SKANDALOZNO

  2. Svako nosi svoj Krst,nosice ga i g-din Predsednik Francuske,Manuel Makron,ako je do njega? sudice mu dragi Bog,toliko zrtava je palo za slobodu ,medju njima u najvecem broju bili su nasi ratnici,hrabri Srbi,a ne dati im znacajno mesto kome pripadju oni i njihova sadasnji Predsednik,g-din Vucic,velika je i teska sramota za Francusku drzavu i njenog Predsednika

    ,

  3. Jebo te Vučić.
    Zbog Vucica je i bio takav raspored sedenja.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.