Mars i Neptun večeras pojačavaju strast i donose haos

Advertisement

HOROSKOP

foto: pixabay.com

Ovo će podgrejati polje naših ličnih odnosa, a kvadrat nastaje kada se dve planete nađu pod uglom od 90 stepeni jedna u odnosu na drugu, podižući atmosferu do usijanja.

Pod velikim uticajem biće naš ljubavni život i u zavisnosti od horoskopskog znaka kojem pripadate, osetićete itekakvu toplotu večeras.

Advertisement

Mars je planeta akcije, energije i želje (posebno seksualne), a trenutno je u znaku koji obožava slobodu i avanture – Strelcu. Kako je ovo vatreni znak doprineće mnogo intenzivnijem uticaju nego što je to sekstil nego neko drugo poravnanje.

Sanjivi, inspirišući i duhovni Neptun koji je u Ribama daće svoj doprinos celoj situaciji. Ovde dolazi do dodira vatre i vode i nastaje para koju će neki od nas još kako osetiti. Najteža lekcija koju moramo da naučimo jeste da priznamo prvo ljubav prema sebi pa tek onda prema drugima. Samo zato što naša porodica misli da je neko dobra prilika za nas ne znači da on to i jeste.

Neptun i Mars nisu planete koje bi mogle da dele krevet, ali stvaraju vezu između duhovnog i telesnog, pa tako i povećavaju želju. Kada smo mlađi imamo tu tendenciju da biramo partnere prema tome šta drugi misle i uvažavajući njihove predloge. Cena koju ćemo platiti zbog toga što slušamo svoje srce je da ćemo često nailaziti na nerazumevanje i neodobravanje okoline.

Advertisement

U ovom periodu su mogući i neki ispadi pa nam se možda smeši i neki skandal koji će uzdrmati naše društvene krugove zbog neke naše odluke, ali ćemo biti i na nekim testovima. Lako je voleti kada niko nije umešan, ali treba hrabrosti suprotstaviti se publicitetu i rizikovati sve zbog jedne stvari koju srce želi.

Dosta seksualne energije je prisutno, pa će privlačenje dovesti do kulminacije nekih odnosa. Ovo nije energija koja inicira veze za jednu noć i afere, već ima duboko duhovni aspekt zahvaljujući Neptunu, piše YourTango. Bićemo na svojevrsnom testu volje i moraćemo da dokažemo da smo spremni za novi početak.

Možemo se naći u situaciji da moramo da rizikujemo mnogo i da stavimo na kocku sve ne znajući šta da očekujemo. Zapamtite – ko rizikuje taj i profitira. Samo hrabro, zvezde su na našoj strani.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs)

Advertisement

Budite prvi sa komentarom na članku "Mars i Neptun večeras pojačavaju strast i donose haos"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.