Merkur i Venera preuzimaju kontrolu nad ljubavnim životom: Evo šta vas čeka

Emocije

foto-ilustracija: pixabay.com

Početak meseca učiniće nam zanimljivijim sekstil Venere u Vagi i Merkura u Lavu koji će nas inspirisati da prepustimo kontrolu, ali i da uspostavimo balans i budemo prirodni.

Venera u Vagi je sva usmerena na ljubav, ali i ravnotežu. Ona žudi za dubljom konekcijom, ali želi da zna da li će joj biti uzvraćeno sve ono što je spremna da da.Ona želi da zna da ulaže isto koliko i njen partner i da će oboje biti zadovoljni vezom.

Venera u Vagi je spremna i razmišlja koji će sledeći korak da napravi, a u sekstilu sa Merkurom možda će uspeti da pronađe ono što joj treba da to uradi kako valja.

Merkur u Lavu je ceo u znaku srca i odličan je vođa i pomoćnik u izražavanju naše suštine kada je to potrebno. U zavisnosti od znaka u kom se ova planeta nalazi tako će se i ponašati. U ovom znaku on je ispunjen strašću i stvarima koje nas pokreću.

Lav voli da voli, usredsređen je i izbalansiran u srcu i ne stidi se osećanja i ne udaljava se od istih. Merkur u Lavu želi da razgovara o ljubavi, srcu i onome što ne bi smeo ni da šapne. Ove dve energije u kombinaciji stvaraju savršenu energiju za razgovor o emocijama i osećanjima, ali i planovima za budućnost sa osobom za koju smo sigurni da želimo da se spojimo sa njom i otisnemo se u avanturu.

Venera u Vagi želi ravnotežu, Merkur u Lavu želi da razgovara kako to da postignemo. Ove dve planete su komplementarne jedna sa drugom i donose najlepše jedna od druge. Primetili smo dosta promena ove godine, kako one u našoj ličnosti tako i u vezama u kojima smo bili ili jesmo.

Mnogi od nas su imali osećaj da se nalaze na raskrsnici života, suočeni sa promenom za koju smo bili sigurni da mora da se dogodi iako ni sami ne znamo kakva nam je promena zaista potrebna.

U prvoj polovini godine bavili smo se sobom i upoznavali sebe, a pored mesta koje želimo da zauzmemo u životu trebamo da shvatimo i koja se to istina krije u našim srcima.

Ovaj period je veliki izazov zato što nismo baš u poziciji da otvorimo naše srce i obavežemo se za budućnost dok ne spoznamo pravu istinu o sebi. U ovo doba godine većina nas se oseća kao da se budi i približiva našoj pravoj istini. Shvatićemo koj esu naše potrebe i gde je naše mesto u ovom okrutnom svetu.

Moramo da odustanemo od slike koju imamo o sebi, života koji smo mislili da trebamo da živimo i normi ponašanja koje smo usvojili zato što su drugi mislili da to tako treba. Merkur i Venera su tu da nam pokažu da smo baš tamo gde trebamo da budemo. Prodrli smo u suštinu, upoznali naše demone i videli šta se krije ispod svega.

Sada nam je ostalo samo da krenemo napred u životu i ljubavi. Jednom kada pustimo, mi pravimo mesta za ono što dolazi.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Merkur i Venera preuzimaju kontrolu nad ljubavnim životom: Evo šta vas čeka"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.