MISTERIOZNO PROROČANSTVO DREVNIH MAJA: Danas je VANVREMENSKI DAN, evo šta bi trebalo da uradite…

maja

Foto: Skandalozno.rs /pixabay

Današnji dan smatran je horizontom između stare i nove godine, a uvek bi bio obeležavan slavljem u čast stare energije koja odlazi i novih vibracija koje će doneti sledeća godina

[adsenseyu6] —Danas je 25. jul, dan koji prema kalendaru drevnih Maja ne pripada ni jednoj godini. Njihova godina ima 364 dana, a Vanvremenski dan se slavi kao „čistilište“ od stare i priprema za sledeću godinu. Eto razloga da ovaj vikend završite sa problemima i mislite pozitivno.

Prema njihovom kalendaru godina se sastoji od 13 luna, sa po 28 dana, tako da 25. jul, po Gregorijanskom kalendaru, koji su Maje zvale i Zeleni dan, ne pripada ni jednom mesecu. Ovaj dan smatran je horizontom između stare i nove godine, a uvek bi bio obeležavan slavljem u čast stare energije koja odlazi i novih vibracija koje će doneti sledeća godina.

Poenta Vanvremenskog dana ogleda se u slavljenju života, pročišćenju i odbacivanju negativnih osećanja. Slavili su ga i kao Dan universalnog opraštanja i Dan pročišćenja kada su Maje pozivale na opraštanje, meditaciju i spremanje za novi ciklus.

Ovaj dan je bio jedinstvena prilika da se iskusi bezvremenost i iskaže ljubav prema životu.

 Takođe, na ovaj dan otvaraju se mogućnosti da uradimo sve ono što nismo uspeli ranije.

(Skandalozno.rs /Bizzlife.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "MISTERIOZNO PROROČANSTVO DREVNIH MAJA: Danas je VANVREMENSKI DAN, evo šta bi trebalo da uradite…"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.