Muškarci, ne zaboravite: Ovo su sitnice koje žene čine srećnim!

Istraživanje

Muškarci se stalno žale kako su pripadnice nežnijeg pola komplikovane i zahtevne, kako ne znaju šta hoće, a oni stalno žrtve na konstantnim mukama kako da im udovolje. Evo odgovora – čuli ste sigurno mnogo puta izreku da male stvari život znače? Imajte u vidu da isto važi i za emotivne veze!

Ako ste u dugoj vezi ili braku, ne smete zaboraviti na sitnice koje žene čine srećnim, ako ne želite da njene emocije splasnu, a evo kojih 5 stvari vam može biti od velike pomoći.

1. Udelite joj kompliment

Svako voli da čuje nešto lepo o sebi. Ako znate kako ženi da udelite kompliment, nemojte se suzdržavati. Čak i suptilni način da joj pokažete da je za vas najlepša značiće puno.

2. Pomozite joj u kućnim poslovima

Sećate li se kada ste poslednji put svojoj partnerki ponudili pomoć u kućnim poslovima? Ne? Znajte da ćete tako dobiti dodatni plus od žene, pa i ako vas mrzi, potrudite se malo.

3. Priredite joj iznenađenje s vremena na vreme

Ne morate izvoditi čuda i smišljati kako da je odvedete na neko posebno mesto ili skupu večeru. Žene su zadovoljne i malim znacima pažnje. Donesite joj cvet, skuvajte jutarnju kafu. Videćete koliko će biti srećna.

4. Recite joj koliko vam znači

Ako joj kažete koliko je volite i kakva osećanja gajite prema njoj, rastopićete joj srce. Većina muškaraca žene uzima zdravo za gotovo nakon nekog vremena. Potrudite se i budite drugačiji.

5. Nikada je ne upoređujte s drugom ženom

Nikada, ali nikada nemojte svoju izabranicu upoređivati sa drugom ženom, a naročito sa bivšom. Žene su na to jako osetljive.

(skandalozno.rs, vecernji.hr)

[adsenseyu4][adsenseyu4]

Budite prvi sa komentarom na članku "Muškarci, ne zaboravite: Ovo su sitnice koje žene čine srećnim!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.