Muž je prevario, a onda je ona iz osvete POJELA 7.000 dolara! – VIDEO

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Kolumbijka Sandra Milena Almedija je saznala da je muž vara i odlučila da proguta svežnje novčanica u iznosu od 7.000 dolara, koje je štedela sa suprugom kako bi otišli na letovanje.

Novac je prvo bio sakriven u kući, međutim nakon saznanja o prevari, Sandra je odlučila da sakrije pare u sebi i da ih upotrebi kasnije kako bi otišla od nevernog supruga.

Sledećeg dana, dobila je nesnosne bolove u stomaku i odmah je odjurila u bolnicu, gde lekarima nije rekla šta je uradila prethodni dan. Rendgen snimci su pokazali na desetine neidentifikovanih objekata u njenom stomaku i doktori su je hitno odveli na operaciju kako bi to izvadili i ustanovili šta je, piše Dejli Mejl.

Doktori iz bolnice u Bukaramangi su uspeli da spasu 5.700 dolara nakon ćišćenja i sušenja novčanica koje su prethodno izvadili iz Sandrine utrobe, dok su ostale uništene od stomačnih tečnosti.

Huan Pablo Serano, šef tamošnje hirurgije, je izjavio da je nakon snimaka mislio da je Sandra “mula za drogu” jer je veličina “objekata” odgovarala uobičajenoj veličini kesica sa drogama koje se sakrivaju unutar ljudi.

(Skandalozno.rs, Izvor: blic.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Muž je prevario, a onda je ona iz osvete POJELA 7.000 dolara! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.