Na Filipinima ulovljena RIBA sa tetoviranim SIMBOLIMA, čije značenje je NEPOZNATO! – VIDEO

Uplovio u epicentar!

foto-ilustracija: pixabay.com

Riba sa tetoviranim simbolim, čije poreklo se poreklo ne može lako utvrditi, ulovljena je u blizini obala Filipina.

Pojava životinje karakterističnog izgleda, zaprepastila je i najzagriženije vernike u vanzemaljski život, koji tvrde da je riba poslužila kako bi prenela poruku iz svemira. Naučnici koji se bave egzaktnim činjenicama, veruju pak da je životinja poprimila takav izgled zbog okenskih promena.

– Šta god da je razlog, njena pojava je znak da nešto nije u redu – piše GMA News.

[adsenseyu5]

Čudne oznake upućuju da je poruka napisana simbolima koji svakako imaju značenje, ali se još uvek ne zna ko ih je poslao i na čiju adresu.

Prema drugoj teoriji, simboli su se ocrtali na krljušti ribe jer se navodno upetljala u otpad koji se nalazi u okeanu. I da je tako, niko ne može da dešifruje šta iscrtani oblici simbolizuju.

[adsenseyu1]

– Reč je o specifičnim simbolima koji su za sada nepoznanica ljudskoj vrsti. Angažovani su i stručnjaci za ovakve fenomene i radimo na dešifrovanju poruke koju riba sa sobom nosi – piše portal Missing galactic freedom.

Jedan od urednika specijalizovanih časopisa za proučavanje ovakvih fenomena, nema dilemu da je poruka upućena od strane nekog ko nije sa naše planete.

[adsenseyu1]

– Verujem da je ova riba predstavnik vanzemaljske vrste koja se u Tihom okeanu pojavila kao gost. Još od ranije je poznat plan vanzemaljaca da se pomešaju sa ljudskom vrstom, kako bi u jednom trenutku zavladali njome.

Pročitajte još i ovo:

REŠENA MISTERIJA: Otkriveno šta je džinovsko čudovište pronađeno na plaži – VIDEO

To im nije pošlo za rukom pa pokušavaju ovim metodama – kaže za britanski Sandej Ekspres novinar Skot Vorning.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Na Filipinima ulovljena RIBA sa tetoviranim SIMBOLIMA, čije značenje je NEPOZNATO! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.