Na najnovijim snimcima MARSA uočeno nešto za šta se pretpostavlja da bi moglo da bude vanzemaljsko groblje?! – VIDEO

Crvena planeta

foto: Facebook/screenshot

Božiji lik, pomahnitali miš, tumarajuća iguana, a sada i nešto nalik sarkofagu, uočeni su na Marsu prema tvrnjama teoritačara zavere.

Lovci na vanzemaljce uočili su na najnovijim snimcima Crvene planete nešto za šta se pretpostavlja da bi moglo da bude vanzemaljsko groblje.

Ovaj predmet neodoljivo podseća na egipatski sarkofag, a uočen je između stena na najnovijoj fotografiji koju je uslikao rover Kjurositi.

“Uočili smo vrlo neobičnu stvar kada smo zumirali najsvežije snimke Marsa. Predmet koji neverovatno podseća na mumiju primećen je na ivici stene. Kada smo se malo bolje pogledali uočili smo još nekoliko sličnih predmeta.

[adsenseyu1]

Zapravo, još jedna čudna stvar je primećena na snimcima koji su uslikani nekoliko momenata kasnije – dva lica položena u neposrednoj blizini misterioznih predmeta. Sve ovo ukazuje da bi na ovom mestu vrlo lako moglo da se nalazi drevno vanzemaljsko groblje“, kaže zaluđenik za istraživanje vanzemaljskog oblika života, gospodin Enigma.

Foto:Youtube/screenshotFoto:Youtube/screenshot

On je priznao da je grafički obradio fotografije, ali samo da bi ljudima bilo lakše da uoče senzaciju.

Većina “lovaca” na vanzemaljce se ne slaže sa gospodinom Enigmom, tvrdeći da u pitanju nije sarkofag, već statua koja je pala na stranu, ali su zahvalni na njegovom otkriću koje je podelio s njima. Onima koji su ubeđeni u to da na Marsu zaista može postojati groblje idu u prilog i otkrića iz 2014. godine koja prikazuju još jedan kovčeg položen na tlu Marsa. Kovčezi su inače napravljeni da odole zubu vremena, ali je ovaj uklesan u kamenu.

[adsenseyu1]

Oni jedva čekaju trenutak kada će NASA biti u stanju da istraži “sadržaj ovog kovčega”, iako NASA izbegava ovakve zahteve. Zastupnik NASA, Gaj Vebster, tvrdi da je više nego očigledno da je u pitanju prirodan kamen, ali i da mu je drago što ljudi sa bujnom maštom svaki put pronalaze nešto novo na sveže prispelim snimcima sa Marsa.

(Kurir, Daily mail)

Budite prvi sa komentarom na članku "Na najnovijim snimcima MARSA uočeno nešto za šta se pretpostavlja da bi moglo da bude vanzemaljsko groblje?! – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.