Način na koji crtate spiralu govori dosta o vašoj ličnosti

Test

foto: printscreen/FB

Ljude bismo mogli da podelimo u dve grupe, u odnosu na način na koji crtaju spiralu. Neki je crtaju od iznutra prema spolja, dok drugi to rade obrnuto.

Upravo to može da otkrije karakteristike njihove ličnosti.

foto: printscreen/FB

Iznutra ka spolja

Vrlo ste brižni i uvek pružate podršku ljudima kada im je potrebna uteha, neko za razgovor ili rame za plakanje. Ako nekome zatreba pomoć, vi ćete prvi priskočiti. Čovek koga vi volite može da se smatra srećnim, pošto su vama partner, porodica i pravi prijatelji na prvom mestu.

Imate snažnu volju i vrlo ste strastveni ljubavnik. Vama su saosećanje i ljubaznost jako važni – takvi ste i sami, pa to očekujete i od drugih.

Od spolja ka unutra

Vrlo ste mudra osoba i oduvek ste bili zreli za svoje godine. Vaše kvalitete bi svaki čovek trebalo da ima: ljubaznost, marljivost i istrajnost. U isto vreme, svesni ste da ne treba da zanemarite zabavu i opuštanje sa porodicom i prijateljima. Skloni ste logičnom sagledavanju stvari, ali ipak često sledite svoje srce. Izbegavate svađe sa drugima i možete dugo da istrpite, ali kada jednom nekoga “precrtate”, to ostaje tako do kraja života.

(Skandalozno.rs, Izvor: kurir.rs/Agencije)

Budite prvi sa komentarom na članku "Način na koji crtate spiralu govori dosta o vašoj ličnosti"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.