Nakon 15 godina borbe sa bolešću odlučila da leti poslednji put: Stjuardesu šokirala pilotkinja! (VIDEO)

donacija

Foto: Printscreen Youtube / Inna Scott

Dokaz da se dobrota isplati

Džodi Harskamp je pilotkinja Alaska Airlinesa, a Dženi Stansel je radnica iste kompanije. Budući da su obe godinama radile ove poslove, retko kada su imale dodir sa tlom zbog stalnih putovanja. Nažalost, 2012. godine Harskamp je nakon sletanja saznala da joj je kuća izgorela u požaru.

Kompanija ju je poslala na odmor kako bi se oporavila od teškog gubitka i zamolila ostale zaposlene da joj na bilo koji način pomognu. Dženi joj je prva pritrčala u pomoć napravivši lazanje koje je donela u kuću gde je Džodi našla privremeni smeštaj.

  [adsenseyu5]

Harskampova je veoma cenila njen ljubazni gest i odlučila da se na neki način oduži. Budući da je Stansel skoro 15 godina patila od bolesti bubrega, ona je, ni manje ni više, odlučila da joj donira bubreg.

U martu 2016. godine Stansel je trebalo da odradi svoj poslednji let. Osećala se nemoćno, bolesno, zanemarivala je svoje telo i terala se na rad. Nakon narednog sletanja je odmah posetila bolnicu, u suprotnom bi joj ostala još svega tri dana života. Srećom, Harskamp je bila odgovarajući donor.

Ova priča je prerasla u predivno prijateljstvo i spasavanje života, a krenulo je od običnih lazanja.

Pogledajte i podelite video s prijateljima:

(Skandalozno.rs, Izvor: Stil.kurir.rs)

  [adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Nakon 15 godina borbe sa bolešću odlučila da leti poslednji put: Stjuardesu šokirala pilotkinja! (VIDEO)"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.