Nalazi se svuda: Evo kako da IZBACITE negativnu energiju iz svog doma!

Ilustracija

foto: pixabay.com

Vaš dom je poput sunđera. Šta god se događa u vašem okruženju, to upijaju zidovi, nameštaj, tepisi, plafon i predmeti. Sledeće situacije su primerene za čišćenje prostora:

Kada uraditi čišćenje prostora

– nakon što uklonite nered

– nakon svađe

– kada ste se preselili u novi prostor

– kada se cimer ili pratitelj iseli

– nakon razvoda ili raskida- nakon bolesti ili smrti

– kada kupite starinski ili polovni predmet

– kad god želite svežu energiju za novi projekat ili početak.

Kako energetski očistiti prostor

U nastavku vam predstavljamo jednostavnu tehniku čišćenja prostora koju možete da primenite u svom domu, kancelariji ili čak na određenom objektu.

Stvorite snažnu nameru u svom umu da želite da očistite prostor i da u njega dovedete živu i zdravu energiju. Upalite incens (mirisni štapić) od sandalovine ili sušenu žalfiju kako biste rastvorili sakupljenu negativnu energiju u svakoj sobi. (Kupite prirodne incense iz Indije, Japana ili Kine, jer im je energija jača).

Zaokružite njime suprotno od kazaljke na satu prema svakom uglu i u svakom ormaru. Takođe možete da zapalite po jedan incens u svakoj sobi. Recite: “Hvala vam što ste razbili svu negativnu energiju, misli i emocije u ovoj sobi.

Nakon čišćenja, otvorite istočne prozore i vrata kako biste dopustili ulazak svežoj energiji Sunca. Zapalite sveću kako biste pružili energiju svojim nastojanjima. Izrecite svoju želju naglas. Na primer: “Mnogo sam zahvalan za svu ljubav, sav sklad i zdravu energiju koja je upravo ušla u moj dom.”

Zamislite briljantno belo svetlo koje popunjava čitav prostor. Zamislite da je Vaš dom ili kancelarija poput sjajne zvezde koja isijava svetlo, pozitivnu energiju i blagoslov svima koji ulaze.

Osećajte se uvereno da je energija u vašem domu sveža i spremna da primi sve nove mogućnosti.

(Skandalozno.rs, Izvor: atma.hr)

Budite prvi sa komentarom na članku "Nalazi se svuda: Evo kako da IZBACITE negativnu energiju iz svog doma!"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.