Naručite mu pesmu: Evo koju muziku horoskopski znakovi traže u kafani

Šta nas čeka

foto: publicdomainpictures.net

Svaki horoskopski znak zajedno sa svim svojim osobenostima ima favorita kada je izbor pesama u kafani.

Ovan
Kako ćete među muškim predstavnicima ovog znaka naći nemali broj Kazanova, Ovan naručuje pesmu „Nije život jedna žena“, dok će se otresita devojka rođena početkom aprila rado popeti na sto uz pesmu „Mladiću moj“.

Bik
Bikovi po nekom nepisanom pravilu obožavaju kafanu. Da li zbog toga što je to mesto koje vole svi hedonisti i boemi, a veliki broj ovih ljudi je upravo takav ili zato što što su kafane mesta gde se mogu videti lepe devojke, ali jednostavno ih obožavaju. Oni vole da im njihove partnerke govore „dragi, bez tebe ne mogu živeti“, pa neretko naručuju „Slike u oku“, dok će ženski predstavnici ovog znaka voleti da čuju „Noćas mi srce pati“.

Blizanci
Da li treba da objasnim zašto je favorit Blizanaca u kafani „Luckasta si ti, takav sam i ja“?! Devojke će uvek imati posebnu emociju uz pesmu „Bili smo drugovi, pa ljubav probali“.

[adsenseyu1]

Rak
Račići su veoma emotivan kardinalni znak, pa shodno tome njih uvek „pogađaju“ pesme sa jakom emocijom, kao što je „Prazna čaša na mom stolu“ ili „Ugasila si me“. Devojke Rakovi vole starogradske pesme među kojima im je omiljena „Šta će mi život bez tebe dragi“.

Lav
Izbor jednog Lava može biti „Kraljica srca moga“ ili recimo „Još te voli stari lav“, dok će Lavice voleti pesmu „Beograd“.

Devica
Prosečnu Devicu će „Skitnica“ uvek pogoditi dok će devojci rođenoj početkom septembra drag izbor biti „Ja imam nekog, a ti si sam“.

Vaga

Kada su devojke Vage u pitanju one su definitivno jedne od najveselijih u kafanama i neretko ćete ih videti za stolom (razumete razliku između „za“ stolom i „pod“ stolom, nadam se ). One će rado svom dragom naručiti pesmu „Veseljak“ i zajedno se sa njim proveseliti u društvu. Ukoliko izađu sa drugaricama pesma koja ih uvek vraća starim ljubavima je „Zlatiborske zore“. Muški predstavnik ovog vazdušnog znaka voli pesme koje su malo više zabavne nego narodne, kao na primer „U zemlju sada pao bih od stida“ ili „U tebe sam zaljubljen“.

[adsenseyu1]

Škorpija

Sa svojom prirodom koja i te kako ume da bude osvetoljubiva sa osmehom na licu muškarac Škorpija svojoj bivšoj dragj posvetiće „Muštuluk“. Devojke Škorpije su jedne od onih devojaka koje vas vole svim srcem i celim telom, pa će svom dragom sa kojim više nisu u dobrim odnosima poručiti pesmu „Kralj ponoći“ ili pak „Ne kunite crne oči“.

Strelac

Strelčevi, i muški i ženski, maštaju da jednog dana odu negde daleko i nađu sreću daleko od svoje domovine. Tako će slatko zaigrati uz „Moji su drugovi“, dok će lepša polovina ovog znaka zapevati i imati lepe uspomene uz pesmu „Nevera moja“.

Jarac

Jarčevi su mnogo vezani za svoje roditelje, pa se nemojte iznenaditi da njegov izbor bude „Ljiljana“ ukoliko mu se majka tako zove ili bilo koja pesma koja u svom imenu ima ime njegove majke. Ukoliko se ipak odluči da pesmu posveti devojci, klasičan Jarac će iz nekog sebi dobro poznatog razloga voleti „Ženu prijatelja mog“… Devojka ovog zemljanog znaka je jedna vrlo stabilna i otresita ličnost koja ponekad sebi da oduška da se opusti sa društvom i tada se ne usteže da časti muziku i naruči psemu „Kada bi me pitali“.

Vodolija

Ijao, kako ovaj znak voli provod, društvo, kafane. Možda će vam oni reći kako preferiraju stranu muziku, house, electro, ali posmatrajte ih nekada u kafani. Toliko veselo može biti samo za stolom jedne Vodolije koju svi obožavaju. Oni vole svoje prijatelje, pa će već na početku večeri zaigrati uz „Drugovi su odmah rekli nije za tebe“, a devojke će biti lude za pesmom „Pamtim još“ – koja ih seća na neka lepa vremena, ljude i sve što su prošle.

Ribe

Ako se setite neke najemotivnije pesme koja je takozvani „patos“ u kafani možete biti sigurni da je ona favorit jedne Ribe. „Još ovu noć“ ili „Božanstvena ženo“ – u trenucima najveće zaljubljenosti u svoju dragu, dok će se lepe devojke Ribe popeti na sto uz „Noćas mi srce pati“ ili „Ciganine, ti što sviraš“.

Nadamo se da smo vas malo zabavili i da ste u skladu sa svojim horoskopskim znakom našli pesmu koju ćete naručiti sledeći put u kafani.

(wannabemagazin.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Naručite mu pesmu: Evo koju muziku horoskopski znakovi traže u kafani"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.