Naš život može da se podeli u 8 različitih astroloških faza

Ilustracija

foto-ilustracija: pixabay.com

Sunce, Mesec i druge planete imaju veliki uticaj na nas, ali poseban uticaj osećamo u određenom životnom dobu.

Na osnovu ovoga, naš život može da se podeli u 8 različitih faza.

0-7 godina

U ovoj fazi najveći je uticaj Meseca, a ona počinje našim rođenjem. Deca su zbog toga jako osetljiva i potreban je oprez roditelja, koji su veliki uzor deci u ovom periodu.

7-14 godina

Uticaj Merkura kojem su deca izložena u ovom periodu, nagoni ih da istražuju svet oko sebe. Ona imaju veliku želju za promenama i novim situacijama svakog dana. U ovom periodu uče kako da komuniciraju sa drugima.

14-21 godina

Planeta vladar ovom periodu je Venera koja simbolizuje ljubav, seksualnost i erotiku. Ovo je period kada se tinejdžeri prvi put susreću sa ljubavi i seksualnošću. Fokusirani su na njihove emocije i seksualnost kao i izgled.

21-35 godina

Mars se stara o tome da se u ovom periodu primirimo i uplovimo u mirne vode. Aspiracije, snovi i želje dobijaju stvarne oblike i životni ciljevi počinju da se ostvaruju.

35-42 godina

Uticaj Sunca dovodi sve u situaciju kada zauzimaju željeni položaj u društvu. Sva ljudska bića moraju da prođu kroz značajne promene u njihovom telu u ovom periodu. Ovaj period je jako stresan i psihički i fizički.

42-56 godina

U ovom periodu veoma je izražena duhovnost. Veoma važne odluke donose se u ovom periodu pod uticajem Jupitera. Seksualna želja neverovatno raste, žene ulaze u menopauzu i žude za seksualnom privlačnosti, dok kod muškaraca dolazi do povećanja seksualne energije.

56-70 godina

Saturn je vladar ovog perioda kada dolazimo do najveće mudrosti, ali se javlja i senilnost, gubitak energije u telu kao i gašenje mnogih telesnih funkcija.

70 godina i više

Uran podstiče potragu za novim zadovoljstvima koje neki pronalaze dubokim uranjanjem u duhovni svet i porodični život okružen potomcima.

(Skandalozno.rs, Izvor: telegraf.rs/yourtango.com)

Budite prvi sa komentarom na članku "Naš život može da se podeli u 8 različitih astroloških faza"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.