Naučnici šokirani njegovim znanjem: Mladi Rus tvrdi da je živeo na Marsu – VIDEO

Čudo od deteta

foto: Printscreen/YouTube

Mladi Rus iz Volgograda već dvadeset godina zbunjuje naučnike svojom tvrdnjom da je živeo na Marsu, pre nego što se rodio na Zemlji!

Boriška Kiprijanovič tvrdi da je živeo na “ratom opustošenom Marsu“, pa zato već godinama iznosi činjenice o životu izvan Zemlje naučnicima i dalje potpuno nepoznate.

[adsenseyu5]

On tvrdi da je “crvena planeta” preživela nuklearnu katastrofu, a da su Marsovci visoki oko sedam metara i da udišu ugljen-dioksid, kao i da su besmrtni, a da njihov proces starenja prestaje u 35-oj godini. Takođe, tehnološki su veoma napredni i sposobni za međuplanetarna putovanja, a Boriška tvrdi i da je sam jednom “posetio Zemlju kao pilot”, piše Daily Mail.

Mladi Rus je više puta govorio i o vezi koju su Marsovci imali sa drevnim Egipćanima, a u prilog tome navodi da će se život na Zemlji drastično promeniti kada se Sfinga u Gizi “otključa”, dodajući da je “mehanizam za otključavanje” sakriven iza njenog uva.

Boriška Kiprijanovič je već u prvim nedeljama svog rođenja pokazao da je “poseban” tako što je mogao da drži glavu bez ičije pomoći, izjavila je njegova majka, inače doktorka, za Daily Mail.

[adsenseyu1]

Ona je otkrila i da je sa samo nekoliko meseci počeo da govori i to o nekim temama, potpuno nepoznatim njegovim roditeljima, kao i da je sa dve godine znao da čita, piše i crta.

(Skandalozno.rs, Izvor: dnevno.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Naučnici šokirani njegovim znanjem: Mladi Rus tvrdi da je živeo na Marsu – VIDEO"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.