Ne ispuštajte ih: Ova tri znaka su kao stvorena za brak i porodicu

Ilustracija

foto: pixabay.com

Nije svako rođen za brak i porodicu, ali prema astrologiji, ova 3 znaka su idealna za bračnu zajednicu.

Pazite kako birate! Ako vam je druga polovina u neka od ova 3 znaka, vas očekuje velika sreća.

[adsenseyu5]

1. RAK

Račica ne zna da voli polovično i gaji intenzivna osećanja prema svom partneru. Nema toga šta neće da uradi za muškarca kojeg voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona da drami zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi da da. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

2. OVAN

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ovnicom. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj potpori oseća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

S obje noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kojem to uspe može da bude siguran da je zaista zaljubljena u njega.

Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama decu pretvara u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

[adsenseyu1]

3. LAV

Ponosnoj i strastvenoj lavici, potreban je partner koji u svemu može da joj parira, a pogotovo u jačini. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba previše da se trudi oko zavođenja – sve ih privlači njen urođeni šarm.

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana partnerka koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

(Skandalozno.rs, Izvor: zadovoljna.hr)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "Ne ispuštajte ih: Ova tri znaka su kao stvorena za brak i porodicu"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.