Ne propustite priliku: Nedeljni horoskop 12.10.-19.10.

znakovi

Predstavljamo vam horoskop za narednu sedmicu.

OVAN

Ona: Odlična pozicija Marsa donosi vam nove životne avanture. Pokret, putovanja i neočekivane promnene su nešto što će vam prijati. Ne odgovara vam da sedite u jednom mestu niti da budete ograničeni. Retrogadan Merkur stvara vam konfutnu situaciju na poslu, tako da ćete teško ostvarivati planove. Na ljubavnom planu možete da očekujete više od jednog udvarača i brojna nova poznanstva.

On: Mars u devetom polju donosi vam putovanja i saradnju sa inostranstvom. Sa druge strane, idealan je trenutak da usavršite svoje znanje ili studirate. Otvoreni ste za nove životne mogućnosti i mnoge okolnosti mogu da se promene preko noći. Na poslu treba da vodite računa jer ćete biti u dilemi. Nije poželjno da donosite procene jer mogu da budu pogrešne. Vaga i Devica će vam biti veoma nepouzdani saradnici.

BIK

Ona: Venera u šestom polju sve vreme pozitivno utiče na vašu poslovnu situaciju. Iako ste u dilemama, celokupna situacija nije loša jer ćete moći da birate. Ovo može da bude odluka o dve poslovne mogućnosti. Saradnja sa Vagama je izvesna. Na emotvivnom planu niste preboleli osobu iz prošlosti i stalno se prisećate minulih trenutaka. Nije isključeno da razmišljate da obnovite kontakt sa ljubalvlju iz prošlosti.

On: Planete u šestom polju donose vam najviše dešavanja na poslu. Poslovne obaveze će vam biti prioritet. Želite da radite više stvari istovremeno, ali onda shvatite da ste u velikim dilemama. To nije loše, ali vam je neobično u odnosu na vašu svakodnevnu stabilnost. U ljubavi je mnogo toga neizvesno jer niste preboleli nekoga iz prošlosti.

BLIZANCI

Ona: Nazadno kretanje Merkura stvara vam konfuzne situacije, što se prvo odnosi na ljubav, pa onda na sve ostale oblasti vašeg života. Sve češće ste dekoncentrisani i sve počinjete, a ne završavate. Drugima zbog toga delujete neozbiljno i nedovoljno posvećeno.Mars ukazuje da ste sve češće podložni kritikama. Očekuje vas susret sa osobama iz prošlosti, ali i česte rasprave ako ste u braku. Jer u ovom momnentu između vas i partnera vlada borba za prevlast.

On: Retrogradan Merkur kvari vam mnoge životne planove i stavlja vas u neizvesnu poziciju. Biće vam teško da istrajete u bilo čemu šta budete radili. Ukoliko ste u vezi ili braku, imaćete česte rasprave i krize. Prijaju vam izlasci na mesta javnog tipa. U narednoj nedelji najbolje je da ostanete suzdržani kada su u pitanju radiklani potezi jer bi verovatno bili pogrešni.

RAK

Ona: Skup planeta u četvrtom polju ukauje da treba da završite jedan ciklus svog života i počnete novi. To će vam teško pasti jer ćete imati utisak da vam je sve kompklikovano, ali ćete uz trud uspeti da promenite ono što vam ne odgovara. Mnogi Rakovi bave se porodičnim i stambenim pitanjima. Na poslu vas očekuju razne konfrontacije. Veoma je važno da pazite šta potpisujete u narednim danima.

On: Mars u šestom polju jeste glavni krivac za nesporazume na radnom mestu, ali je ujedno i najveći pokretač promen akoje želite da postignete. Vi se nalazite u prelomnom periodu kada treba da donesete važne životne odluke. To može da se tiče privatnog biznisa, porodice ili stana. Budite obazrivi sa papirologijom jer je negativan period za potpisivanje ugovora.

LAV

Ona: Blistava pozicija Jupitera deluje na vas tako da imate anđela čuvara u svakoj situaciji u kojoj se nalazite. Ovo je mesec pregovora, završavanja papirologije i regulisanja odnosa sa osobama koje su vam bliske. Bićete u pokretu i potrebno je mnogo više da razgovarate o svemu što mislite. Retrogradan Merkur ukazuje da teže dolazite do novca ili da će neki proces naplate biti odložen.

On: Sunce u trećem polju stvara vam potrebu da budete otvoreniji prema ljudima koji vas okružuju. Ovo će doneti napredak u odnosima koji su bili zategnuti. Nemojte da zaboravite da Merkur remeti vašu finanijsku situaciju, pa ćete imati poteškoće. U ljubavi vas očekuju pozitivni obrti situacija. U prilici ste mnogima da date savet i budete osoba od poverenja.Mogućnost kraćih putovanja.

DEVICA

Ona: Marsova energija iz Strelca mnogima pripadnicima smeta prevashodno u porodičnim situacijama. To može da izazove snažne konflikte i razlike, naročito sa osobama koje su vam bliske. Retrogradno kretanje Mekura poremetiće sve vaše planove, što se ponajviše odnosi na finansije. Nemojte da ulazite u rizične transakcije.

On: Zbunjenost i nemogućnost koncentracije na bilo koju oblast života posledica su nazadnog keratnja vaše planete Merkur. To doprinosi neshvaćenosti ali i ličnim zabludama. Uz uticaj Marsa pojačano ste nervozni i nestrpljivi, pa pravite ishitrene poteze u porodici.

VAGA

Ona: Dobar položaj planeta donosi vam pozitivnu energiju i lepa dešavanja. Treba da iskoristite dobar uticaj planeta kako biste realizovali planove i nametnuli svoje ideje. Imaćete prijateljsku podršku i mnogi ljudi će vas obasipati pažnjom.

On: Usled uticaja Venere život vam ponovo deluje lak i uz pomoć ličnog šarma možete da zavladate svetom. Lepe planete pozitivno utiču na vaš život, tako da su izvesni dobri ishodi pregovora i dešavanja u vašem životu.

ŠKORPIJA

Ona: Istaknuto polje tajni prevashodno utiče na vaše unutrašnje stanje, pa ste konfutni i često povučeni u sebe. Potrebno vam je više vremen za razmišljanje. Mars možete konstruktivno da iskoristite za naplatu novca. U ljubavi treba da budte strpljivi jer ni vi ni partner niste emotivno stbilni.

On: Planete u Vagi stvara vam razne konfuzne situacije zbog kojih se ne osećate dobro. Imate pojačanu potrebu da se preispitujete i nemate poverenja. Treba da vodite računa ko su vam pravi rijatelji. Period možete da iskoristite za poboljšanje finansijske situacije.

STRELAC

Ona: Puno planeta u Vagi donosi vam široki krug prijatelja i nova poznanstva.  Na ljubavnom planu prolazite kroz fazu kada mešate ljubav i prijateljstvo. Ili vam se dopada neko sa kim se drušite ili vas nervira neodlučnost nekoga ko vam se predstavlja kao prijatelj, a želite nešto više. Marsova energija vas tera na akcije, pa nemate predaha jer vam prija dinamična atmosfera. Očekujete pomoć prijatelja u vezi sa poslom.

On: Dobri aspekti planeta donose vam uzbudljiv period sa velikim brojem događaja. U ljubavi imate zanimljivu situaciju sa osoboam koja vam je prijatelj. Nemojte da iznenadite što će neke bliske osobe biti neodlučne u ovom periodu, što će vas iritirati jer ste vi za konkretne poteze. Posvetite se sebi i nekom sportu jer imate višak energije.

JARAC

Ona: Planete u Vagi donose vam razne dilme na poslu. Zbog toga se često dvoumite i niste zadovoljni postojećom situacijom. Saturn donosi promene u vašem shvatanju prijateljstva tako da ćete usvojiti novi sistem vrednosti. Nemojte da očekujete značajan pomak na poslu jer Merkur ide unazad.

On: Retrogradan Merkur nepovoljno deluje na vašu poslovnu situaciju. Očekujete razrešenje situacije ali će to biti odloženo. Ne treba previše da imate poverenja u vazdušne znake sa kojima sarađujete. Može da vam se dogodi romansa na poslu.

VODOLIJA

Ona: Veliki broj planeta u devetom polju ukazuje potrebu da se negde otputujete kako biste dobili novi uvid u stvari koje vam nisu jasne. Osim dobrog perioda za usavršavanje, možete da promenite životna shvatanja. U ljubavi se povremeno vraćate na prošlost. Romansa bi mogla da vams e dogodi na nekom putovanju.

On: Lepršava pozicija planeta budi u vama potrebu za kretanjem i putovanjima. Očekujete susret sa osobama koje dolaze sa puta, a i planirate odlazak u inostranstvo. U ovom trenutku većina Vodolija ima utisak da se njihova sreća i mogućnosti nalaze izvan zemlje u kojoj žive. Ako ste mladi, obavezno studirajte.

RIBE

Ona: Mars u desetom polju već danima testira vaše strpljenje na poslu. Zbog toga ste spremni na konflikte i niste u stanju da trpite kritike. Nazadno kretanje Merkura negativno utiče na vaš odnos sa partnerom ili suprugom. Treba da imate u vidu da vas partner prolazi kroz fazu kada je neodlučan.

On: Zbog uticaja Marsa imate potrebu da pobegnete sa posla ili se osmaostalite. Zbog toga imate utisak kao da ništa nije u vašoj moći, a sve je ovo zapravo test izdržljivosti. Možete da nametenete svoju volju ako budete taktični. Retrogradan Merkur nije povoljan za nove emotivne veze.

(Pressonline.rs)

Budite prvi sa komentarom na članku "Ne propustite priliku: Nedeljni horoskop 12.10.-19.10."

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.