NEDA UKRADEN U SUZAMA: Bila sam joj SVE U ŽIVOTU, a sada me VIŠE NE PREPOZNAJE

Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

Uvek kad odlazim od nje, rasplačem se zbog toga. Nije mi lako da prolazim kroz celu ovu situaciju, rekla je iskreno pevačica

Pevačica Neda Ukraden ne krije da trenutno proživljava najteže razdoblje u životu, jer njena majka boluje od Alchajmerove bolesti.

[adsenseyu5]

Bolest je toliko uznapredovala da je majka više ne prepoznaje, pa je Neda bila prisiljena da je smestiti u dom. Kada je nedavno došla da joj čestita rođendan, majka je zaposlene doma pitala ko je ta žena.

“Za mene je svaka poseta njoj veoma tužna, jer je ona neko ko je za mene celog života radio i živeo, a sad je teško bolesna. Dijagnostikovan joj je najteži oblik Alchajmera, to je najgora faza. Uopšte me ne prepoznaje, ne zna ko sam, šta sam, ni kako se zovem. Kad sam joj donela tortu za rođendan, pitala je osoblje ko sam. Nije znala da sam to ja, njena ćerka”, rekla je Neda za Alo.

Fascinantno je ipak što se majka seća svih pesama koje joj je Neda posvetila.

“Tako sam shvatila da terapija muzikom ima smisla. Drago mi je da barem jedan deo mene sa njom”, rekla je Neda koju najviše boli što ne može sama da se brine o majci, ali njoj je potrebna kompletna nega.

“Jako mi je teško kad sam joj u poseti. Sedim sa njom za istim stolom, a ona nema pojma ko sam. Jesam li njena ćerka, prijateljica ili neka treća osoba. Uvek kad odlazim od nje, rasplačem se zbog toga. Nije mi lako da prolazim kroz celu ovu situaciju”, dodala je.

[adsenseyu1]

Pevačica je majci za 91. rođendan organizovala proslavu u domu, na kojoj je okupila zaposlene doma i majčine prijatelje.

(Skandalozno.rs/Stil.Kurir.rs /Izvor:Alo.rs)

[adsenseyu2]

Budite prvi sa komentarom na članku "NEDA UKRADEN U SUZAMA: Bila sam joj SVE U ŽIVOTU, a sada me VIŠE NE PREPOZNAJE"

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena.